• Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Hvorfor

  Heisann, jeg orker ikke forklare meg med bloggen 🙂

  Men det jeg ville snakke om er noe jeg virkelig ikke skjønner, jeg lurer på om noen andre tenker det samme..
  Folk spør meg hele tiden, var det virkelig for kreft du gjorde det ?
  JA, må jeg virkelig si det mer, blir helt oppgitt når folk kommer med helt andre falske rykter om hvorfor jeg gjorde det.

  Pointet var :
  Jeg vet at selvom jeg shavet det av så hadde jeg aldri en sånn ordentlig tilknytning til håret, og jeg har aldri hatt det heller. Jeg mener, det er veldig fint med hår, du kan gjør så mye med det, men hvor ligger lykken i håret? Det er det jeg virkelig ikke skjønner.. Jeg har sett programmer der folk shaver av seg alt håret fordi de har tapt et veddemål eller noe, og da blir de helt hysteriske og får helt sjokk, det gir bare ikke mening hos meg.

   Hva er det som betyr så mye med håret, man er fortsatt like mye kvinne eller jente med eller uten hår, jeg syntes samfunnet vårt har fremstilt det med hår helt feil.. I mine øyne er man like mye verdt, like mye prinsesse med eller uten hår, du ser barbie dukker eller prinsesser med hår når du er i  lekebutikken, så de jentene som ikke har hår føler seg ikke like vakker. det blir feil.

  Så er det faktisk noen som skrev til meg, ” Jeg føler jeg aldri kommer til å få kjæreste, ingen gutter liker jenter uten hår..” Jo, nå skal du høre, jenter. En ordentlig kjæreste hadde elsket deg for akkurat den du er, selvom du ikke har hår eller ikke. Er det virkelig hår som har mest betydning gutter? Hvis en gutt noen gang sier til deg at du ikke er god nok, du er stygg, du er ikke verdt noe, du har ikke hår , ingen liker deg.
  HAN ER IKKE VERDT DET, du fortjener så mye bedre, du er perfekt i mine øyne, akkurat deg.

  Noen ganger så blir bloggen min en liten plass hvor jeg kan utrykke mine meninger og skrive mine følelser, og til slutt så vil jeg bare gi VERDENS STØRSTE KLEM til alle de fantastiske menneksene som har tatt seg tid til å skrive til meg på facebook meldinger og statuer, jeg er så utrolig takk nemlig, det betyr alt for meg!

  1576935-9-1381934015431

   VERDENS BESTE 

  1576935-9-1381934049701

  tusen hjertelig ♥

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *