• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Oppturer og nedturer

  heisann!

  det ser ut som de seriøse innleggene mine blir godt likt, og det var en leser som spurte om jeg kunne lage et innlegg om selvtillit og hvordan man kan få bedre selvtillit. Helt ærlig så har jeg virkelig ikke noe svar på det. Men jeg har hatt oppturer og nedturer i livet som har svekket meg og styrket meg, så jeg tror det har noe med det.

  Jeg kan begynne med å si at på barneskolen så hadde jeg ikke god selvtillit, jeg var veldig usikker på meg selv og visste liksom ikke helt hvem jeg var, jeg slet veldig med å finne ut hvem jeg var og jeg følte at jeg aldri fikk svar noen gang. Jeg hatet/hater å stå foran klassen å snakke høyt, jeg liker ikke at alle skal følge med på meg hele tiden, liker ikke det. Men som sagt så har jeg ikke hatt så god selvtillit, men har aldri slitt med sånn veldig dårlig dårlig selvtillit. Jeg vet kanskje at det høres litt dumt ut, men jeg fikk veldig mye selvtillit når jeg fikk meg kjæreste, jeg hadde liksom alltid noen der, og jeg tjente godt med det, men så er sikkert deres spørsmål om hva som skjedde når det ble slutt? Jo, i sluttten av sommeren så hadde jeg begynt å finne meg selv, finne mine styrker og svakheter, jeg prøvde å fremheve det jeg ikke likte med meg selv, jeg bare fokuserte veldig på meg selv og hvem jeg var.

  1576935-9-1383513065511.jpg

  LIVSNYTER

  Nå i dag så vet jeg veldig godt hvem jeg er, hvem som er mine ekte venner og hva mine verdier er i livet. Jeg tror jeg kan takke Gud for utrolig mye av dette, på alle disse samlingene jeg har vært på i kristen sammenheng så har jeg møtt så mange herlige personer og jeg mener virkelig det når jeg sier at alle de jeg har møtt har bare brakt ut det beste av meg. Det har vennene mine også, de bringer ut det beste av meg.

  Jeg kom til en punkt i livet når jeg bare ikke orket å bry meg mer om hva folk tenkte og sa om meg, skal de leve livet for meg? nei, jeg skal leve livet for meg selv, og jeg skal leve det fullt ut, stenge ut alt negativt i livet. Det er ett av mine mål i livet, det å stenge ut all negativiteten, og så langt så går det som skinner.
  Den siste uka eller de siste to ukene så har jeg virkelig funnet meg selv, fullt og helt. Jeg DRITER langt oppi hva folk sier, men selvfølgelig så syntes jeg det er unødvendig å sende hat, hvorfor waste tiden din?

  Men det kan jeg faktisk bare takke Gud for, jeg har tatt han imot og livet mitt kunne ikke ha vært bedre. Jeg bare elsker livet, jeg har funnet et døds bra miljø og jeg trives så godt! Filla foreksempel er en konge plass for meg på en fredags kveld, jeg stortrives!

  så mine tips blir vel

  1. IKKE VÆR REDD FOR Å VÆRE DEG SELV

  2. Steng ut all negativitet i livet ditt

  3. Finn dine ekte venner

  4. Utforsk deg selv, da mener jeg med å foreksempel å skrive ned ting du er flink til

  5. Gå utenfor KOMFORTSONEN din, den er veldig viktig!

  6. Ta i mot Gud, det hjalp meg så utrolig mye!

  1576935-9-1383513148601

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *