• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Foto&Kunst Bilder

  Long time no see, har savnet å blogge, men det har liksom bare ikke skjedd…
  Jeg er tilbake nå, og skal prøve å gjøre så godt jeg kan med alt dette 🙂


  For noen uker siden så var jeg hos Foto & Kunst i Kristiansand, der jeg tok masse bilder. Jeg hadde det utrolig gøy og hun som tok bilder av meg var utrolig hyggelig! Det begynte først med at jeg viste henne hva jeg hadde av klær og sånn med meg, sånn at hun kunne på en måte finne ut hva jeg skulle ha på meg på bilder 🙂 Jeg tok på litt eyeliner, hun hadde tenkt litt, alt var satt opp og vi var klare til å ta bilder 🙂 Jeg var kjempe fornøyd med bildene, hun var veldig dyktig, og ikke sånn klein fotograf, hun snakket med meg masse, og vi hadde det gøy 🙂

  INFO I BUNNEN AV INNLEGGET

  1576935-9-1386011005228

  1576935-9-1386011029535

  1576935-9-13860110425071576935-9-1386011055256

  Jeg er kjempe fornøyd med disse bildene, spesielt de i hvitt 🙂
  Informasjon om Foto & Kunst 

  De ligger i Sørlandstunet, nærmere sagt rett ved rolfs elektro.
  Studioet er stort og romslig, det er variert lysteknikk , photoshop arbeid, og kreativitet. De er et godt team som liker å utvikle seg selvstendig, prossesen avlsuttes med å drøfte produktet slik at kunden får best mulig resultat.
  Foto&Kunst består av Merete Syvertsen, og fotograf Anne-Lise Aadnevik og Silvana Zimmermann fra Zimmermann production.
  De tar alt fra brudebilder, barnebilder, produkt og modell bilder, de tar også musikkvideoer eller videoer på oppdrag.
  Hvis du vil ha nærmere bestilling eller titt, besøk gjerne linkene under eller ring

  90067526 eller 95102483

  NETTSIDEN
  FACEBOOK

  HVA SYNTES DERE OM BILDENE?

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *