• Heisann! På torsdag, selveste valentinsdagen hadde Rhetorica fra UiA planlagt fagdagen 2019 som besto av mange …

  View Post
 • Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Same Love

  nå koker det snart over for meg… jeg vet at det er veldig mange blandende følelser rundt dette temaet, og dere er frie til å kommentere, men dette er bare min mening, sier det igjen, MIN MENING

  Jeg er kristen og jeg vet at det Bibelen har meninger om homofili og her står det
  1 Korinter 6:9
  “Vet dere ikke at de som gjør urett, ikke skal arve Guds rike? Ta ikke feil! Verken de som lever i hor, avgudsdyrkere, ekteskapsbrytere eller menn som ligger med menn eller lar seg bruke til dette,
  10 verken tyver, pengegriske, drukkenbolter, spottere eller ransmenn skal arve Guds rike.”

  Romerne 1:24
  “Derfor gav Gud dem urenheten i vold, så de i sitt hjertes begjær skulle vanære kroppen sin. 25. For de har byttet ut Guds sannhet med løgn og æret og dyrket det skapte istedenfor Skaperen, han som er priset i evighet. Amen. 26. Derfor overgav Gud dem til vanærende lidenskaper. Kvinnene gav seg hen til unaturlig kjønnsliv istedenfor det naturlige. 27. På samme måte sluttet mennene å ha naturlig samliv med kvinner og brente i begjær etter hverandre. Menn drev utukt med menn, og de måtte selv ta straffen for at de var kommet slik på avveier.”

  1 Timoteus 1:9
  ” må huske at loven ikke er gitt for den rettferdige, men for lovbrytere og oppsetsige, for ugudelige og syndere, folk uten respekt for det hellige, verdslige, slike som slår sin far eller mor, mordere, 10. menn som driver hor eller har utuktig omgang med menn, for slavehandlere, løgnere og dem som sverger falskt, og hva det ellers kan være som strider mot den sunne lære. 11. Dette sier jeg i samsvar med evangeliet om den salige Guds herlighet, det som er betrodd meg.”

  Her står det egentlig at Gud ikke aksepterer homofili (han sier ikke ordet homofili, men menn som ligger med menn), og hvis det var noe jeg ville forandret med denne religionen så ville det vært at det ikke skulle vært noe imot homofili. Det er så urettferdig at mennesker som liker det samme kjønn ikke føler at den blir akseptert i samfunnet, de ble født sånn, de kan ikke forandre seg, ingen kan forandre det.
  Det er flere plasser i USA som ikke aksepterer og flere plasser i verden hvor det faktisk er dødstraff bare fordi du er homofil. Det å ikke få gifte seg med hvem man vil, tenk deg at du har funnet din drømme partner, men du kan ikke gifte deg eller leve sammen med h*n fordi det er ikke lov, fordi samfunnet har kommet opp med disse latterlige reglene på hvordan vi skal leve, hva vi skal gjøre og hvem vi skal leve livet vårt med. Jeg skal bare si deg, det er like rett å gifte seg med samme kjønn som det er å gifte seg med det omvendte kjønn.

  Bare tenk deg om, over internett i dag er “GAY” et av de mest brukte ordene som brukes mot spesielt gutter som et nedsettende ord, det er så utrolig hvor tøffe folk er over tastaturet, men når det kommer til real life så vil de bare løpe. Vi tenker ikke over hva vi sier, hva vi skriver… Tenk på de som er homofile, de som ikke tørr å komme ut, så kommer folk å bruker det som et nedsettende ord? Det at en mann og mann er forelsket i hverandre eller at ei jente og jente er forelska er like normalt som en mann og dame i mitt hodet, det er samfunnet som har gjort sånn at folk ikke har selvtilliten til å stå fram med det fordi de er veldig redd for at samfunnet ikke skal akseptere det. Folk dør uten å ha vært den de egentlig er, hvor synd er ikke det? Bare fordi vi mennesker i vårt samfunn har rakket så ned på de at de ikke tørr å stå fram, de tørr ikke kjempe for rettighetene sine fordi de er redd for å bli banket, bli slått, bli rakket ned på, de har akkurat like følelser som andre mennesker, de er like mye verd som oss, og jeg er så stolt over at noen kjemper, det må komme fler, det burde vært lov å gifte seg med hvem som hels, hvem man vil , uansett hudfarge, bakgrunn, legning eller va det enn måtte vært.

  Vær den du der, hvis du er hetero, homofil, bifil, transseksuell eller hva du er så vær stolt av det!

  Jeg har veldig lenge støttet homofilt ekteskap og jeg gjør det enda, jeg vil bare at samfunnet skal akseptere alle sine valg, at de som er homofile skal komme ut, og ikke gjemme seg selv hele livet. Tenk å leve med det inni deg at du ikke kan være deg selv fordi folk slenger masse dritt til deg, vet du hva, kan du ikke bedre enn å slenge dritt?
  Uansett hvilken Gud du tror på så kommer vi alle fra den samme, så det eneste jeg ønsker fra alle sammen er bare respekt og bare aksepter de.
  Vi blir dømt av hudfarge, av hvordan vi ser ut, hvordan vi snakker, hvor vi kommer fra, fra bakgrunnen vår, hvorfor skal vi det? Hvis bare alle kunne akseptert hverandre så er jeg sikker på at alle hadde levd et lykkeligere liv!
  KOM UT TIL VERDEN, VÆR STOLT AV DET, VIT AT DU HAR ET HELT SAMFUNN MED FOLK SOM STØTTER DEG FULLT OG HELT, du er utrolig fantastisk, uansett hva andre sier!
  Ingen frihet til vi er likeverdige, jeg støtter det fullt

  1576935-12-1386707185683.jpg

  det var så deilig å få det ut, så alle sammen slutt, vi er mennesker og vi kan ikke bestemme hvem vi liker eller ikke, vi er alle mennesker, og vi ble født sånn, bare aksepter det

  – Susanne Madonna Aanesland
  – ha er god kveld videre, vær positiv!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *