• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Work B**ch

  1576935-11-13951620536111576935-11-1395162070142

  Unnskyld så mye for den sugne kvaliteten på disse bildene… Lyset var ikke bra i det hele og jeg ville egentlig ikke blogge disse dårlige bildene siden jeg vil gi bloggen gode og fine bilder og ikke sånn stygge og dårlig kvalitet..
  Men uansett så sitter jeg i senga nå med pcen på fanget og musikk i ørene, jeg skal snart ut å jogge med Linde, det blir kjempe koslig. Jeg prøver å komme meg virkelig i form nå, siden jeg elsker hvordan jeg fungerer når jeg er sunn og trent, jeg har overskudd av energi og jeg trenger virkelig det denne siste og harde tiden i 10-ende!

  Men nå må jeg snart legge fra meg alt av elektronikk og stikke å møte Linde, vi snakkes i morgen med MYE bedre bilder og lys (tilgiii meg)

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *