• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Levende Blåbær

  1576935-9-13952379358411576935-9-1395237976666

  Når jeg kom hjem fra skolen hoppet jeg rett i dusjen, og tok av alt av sminke og stakk både armer og bein i den beste og mest komfortable kosedressen noengang!
  Jeg skal jobbe sammen med Linde etterpå på et skoleprosjekt og få unnagjort noen andre lekser, kjennner jeg allerede er klar for en ny helg… Er det bare meg eller går tiden mot sommeren utrolig fort? Jeg følte vi nettop begynte i februar, men det er ikke lenge til april (PÅSKEFERIE)
  Jeg har ingen planer i påsken, men jeg skal til Hovden med Mathilde den først helga i April for å bare kose oss og stå på slalåm, er litt rusten i beina etter ett år uten og jeg har bare stått 1 gang før, jaja jeg får håpe hun ikke suser forbi meg i alle bakker…
  Men nå skal jeg holde på med litt lekser og så snakkes vi. Jeg tok foresten mange fler bilder enn dette, men jeg vurderer om jeg skal skrive et innlegg om det siden det er liksom et “seriøst” bilde.

  Hvis dere lurte på hvorfor overskriften er “levende blåbær” så er det fordi jeg ser ut som det i denne kosedressen, ha en fin dag videre!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *