Baby Lips

Baby Lips kom til Norge for litt siden og de har en ganske stor “hype” fra USA, det er sikkert mange som har sett de på Youtube, og i USA har de Electro og Dr.Rescue og de vanlige. Som vanlig er Norge litt  trege på trenden og vi fikk de som sagt for ikke så lange siden. Jeg dro ut til byen og siden jeg hadde sett rundt på facebook at folk hadde funnet de i Norge så dro jeg inn på Cubus og de hadde nettop fått de inn, jeg valgte å kjøpe den helt “clear” og blå, bare fordi jeg ikke visste hvordan de med farge skulle virke. Jeg har hørt fra venner at den rosa er litt sånn kornete og ikke så veldig smooth etterhvert

BRA

Det er veldig mye bra med denne og jeg ville skrive noe av det
– Den lukter veldig godt, den har ikke den beste lukten, men den lukter litt søtt men samtidig friskt
– Den gir veldig god fuktighet og den varer ganske lenge på leppene
– De er fargerike og det gjør den mye mer “attraktiv” å kjøpe å ha med seg

DÅRLIG 

– Pakningen er ikke den mest stødige og den er veldig sånn cheap plastik lagd
– Den koster 49,- og det for meg er den egentlig ikke verdt, liksom det er veldig mange som er mye billigere og funker like bra eller bedre
(men igjen, de har kanskje ikke den fine og fargerike pakningen)

Det var egentlig litt om den, håper dere likte denne lille anbefalingen 🙂

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *