• Heisann! På torsdag, selveste valentinsdagen hadde Rhetorica fra UiA planlagt fagdagen 2019 som besto av mange …

  View Post
 • Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Baby Lips

  Baby Lips kom til Norge for litt siden og de har en ganske stor “hype” fra USA, det er sikkert mange som har sett de på Youtube, og i USA har de Electro og Dr.Rescue og de vanlige. Som vanlig er Norge litt  trege på trenden og vi fikk de som sagt for ikke så lange siden. Jeg dro ut til byen og siden jeg hadde sett rundt på facebook at folk hadde funnet de i Norge så dro jeg inn på Cubus og de hadde nettop fått de inn, jeg valgte å kjøpe den helt “clear” og blå, bare fordi jeg ikke visste hvordan de med farge skulle virke. Jeg har hørt fra venner at den rosa er litt sånn kornete og ikke så veldig smooth etterhvert

  BRA

  Det er veldig mye bra med denne og jeg ville skrive noe av det
  – Den lukter veldig godt, den har ikke den beste lukten, men den lukter litt søtt men samtidig friskt
  – Den gir veldig god fuktighet og den varer ganske lenge på leppene
  – De er fargerike og det gjør den mye mer “attraktiv” å kjøpe å ha med seg

  DÅRLIG 

  – Pakningen er ikke den mest stødige og den er veldig sånn cheap plastik lagd
  – Den koster 49,- og det for meg er den egentlig ikke verdt, liksom det er veldig mange som er mye billigere og funker like bra eller bedre
  (men igjen, de har kanskje ikke den fine og fargerike pakningen)

  Det var egentlig litt om den, håper dere likte denne lille anbefalingen 🙂

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *