Datoen er satt

1576935-11-1402411510688.jpg

Heisann!

Kjenner det er veldig rart å blogge igjen etter en så lang og uforventet pause.. Tro meg, det har vært MYE drama i mitt liv og masse negativt, masse nedturer. Men jeg liker å se positivt på livet og jeg har derfor valgt å begynne å lese (hjelper masse), skrive enda mer i dagboka, trene og spise sunt.

Og frem til nå funker dette utrolig bra, jeg vil bli mye mer sosial og bare kose meg masse. Jeg må si at eksamen som jeg skal ha denne fredagen legger litt stress på meg, men den er snart over. Jeg får ferie snart, jeg har bursdag snart (22.juni *hosthost*), og mandag den 23.JUNI 2014 får jeg mitt eget kamera og linse og alt, så da blir det MASSE blogging, og ikke minst youtube videoer.

Gleder meg masse!
Kommer dere fortsatt til å lese bloggen, hva vil dere lese om eller se video på?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *