• Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Datoen er satt

  1576935-11-1402411510688.jpg

  Heisann!

  Kjenner det er veldig rart å blogge igjen etter en så lang og uforventet pause.. Tro meg, det har vært MYE drama i mitt liv og masse negativt, masse nedturer. Men jeg liker å se positivt på livet og jeg har derfor valgt å begynne å lese (hjelper masse), skrive enda mer i dagboka, trene og spise sunt.

  Og frem til nå funker dette utrolig bra, jeg vil bli mye mer sosial og bare kose meg masse. Jeg må si at eksamen som jeg skal ha denne fredagen legger litt stress på meg, men den er snart over. Jeg får ferie snart, jeg har bursdag snart (22.juni *hosthost*), og mandag den 23.JUNI 2014 får jeg mitt eget kamera og linse og alt, så da blir det MASSE blogging, og ikke minst youtube videoer.

  Gleder meg masse!
  Kommer dere fortsatt til å lese bloggen, hva vil dere lese om eller se video på?

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *