• Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • 90210

  Heihei! I dag har jeg sovet til langt på dag og spist frokost klokka 14:00.. du kan vel si at døgnrytmen ikke er helt på plass, men noen av dere lurer kanskje på intervjuet og ja, jeg fikk en sånn ekstrajobb men valgte å ikke ta den siden jeg har en ganske god jobb nå på en cafe i Vågsbygd. I gårkveld etter jobb, dro jeg ned til Charlotte sammen med Malin og vi bare koste oss, senere i kveld drar jeg ned til Charlotte igjen for å bare kose meg enda mer, men først skal jeg ha litt Lotus mat 🙂

  Jeg har masse planer om videoer jeg skal filme til dere, men jeg skal bare kjøpe en mikrofon til kameraet først sånn at lyden blir bra! Jeg kommer til å snakke engelsk på disse videoene, siden da er det fler som skjønner meg, og jeg syntes det er veldig gøy å bruke engelsken min. Hvis dere har tips til hva jeg kan BLOGGE om så er det bare å fyre på, jeg skal ha en rutine for bloggen nå, sånn at den ikke bare faller ut av hverdagen min helt. Jeg kjøpte meg også busskort igår (vet jeg er late in the game) men da blir det enklere å dra plasser for å få finere bakgrunn på bildene mine, og for å få litt forandring.

  1576935-7-1403975056435.jpg

  Slang bare inne denne comfy outfiten, men nå er lotusmaten snart hjemme, og jeg skal snart ned til Charlotte, så vi snakkes!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *