Aloevera så det holder

Heihei kjære lesere ♥

Jeg har vært borte litt fra bloggen, men jeg har jobbet hver dag siden da og jeg reiser klokka 4(!?!) på morgenen til Filippinene på lørdag, så dagene går i jobbing, pakking, soving og tv-serie for det meste. Jeg skal ha med kamera, macen så det blir blogging i massevis, siden det er mye mer gøy å blogge når det skjer noe.

Men uansett, for litt siden så hadde Bjørn Erik (bennysriddle) en konkurranse på instagramen sin, jeg meldte meg bare på for gøy, så vant jeg.. (lol) Så derfor fikk jeg levert 3 pakker med aloeveravann i smakene Original, Gojibær og Grønn te & sitron. En av hver smak ligger i kjøleskapet for å bli kalde, deretter skal jeg smake. Så her i gata blir det aloe-fest

1576935-8-1404840112854.jpg

ehm… nevnte jeg at jeg har 60 flasker

1576935-8-1404840593140.jpg

Jeg lagde nettop et helt innlegg om aloeveravann…
♥ dere må ha en flott dag videre så snakkes vi mest sannsynlig på søndag hvis ikke før det ♥

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *