• Heisann! På torsdag, selveste valentinsdagen hadde Rhetorica fra UiA planlagt fagdagen 2019 som besto av mange …

  View Post
 • Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Aloevera så det holder

  Heihei kjære lesere ♥

  Jeg har vært borte litt fra bloggen, men jeg har jobbet hver dag siden da og jeg reiser klokka 4(!?!) på morgenen til Filippinene på lørdag, så dagene går i jobbing, pakking, soving og tv-serie for det meste. Jeg skal ha med kamera, macen så det blir blogging i massevis, siden det er mye mer gøy å blogge når det skjer noe.

  Men uansett, for litt siden så hadde Bjørn Erik (bennysriddle) en konkurranse på instagramen sin, jeg meldte meg bare på for gøy, så vant jeg.. (lol) Så derfor fikk jeg levert 3 pakker med aloeveravann i smakene Original, Gojibær og Grønn te & sitron. En av hver smak ligger i kjøleskapet for å bli kalde, deretter skal jeg smake. Så her i gata blir det aloe-fest

  1576935-8-1404840112854.jpg

  ehm… nevnte jeg at jeg har 60 flasker

  1576935-8-1404840593140.jpg

  Jeg lagde nettop et helt innlegg om aloeveravann…
  ♥ dere må ha en flott dag videre så snakkes vi mest sannsynlig på søndag hvis ikke før det ♥

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *