• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Jetlag…

  Heisann!

  Nå er det lenge siden jeg har blogget her, nesten en måned… Jeg har som dere kanskje har fått med dere vært  i Filippinene i hele 3 UKER, det var helt fantastisk. Definitivt en opplevelse som jeg kommer til å ta med meg videre i livet.

  Jeg har MANGE bilder fra Filippinene og tenkte å legge ut forskjellige blogginlegg fra forskjellige steder, høres det bra ut?
  Jeg filmet en del også, noe av det er litt shitty, men skal lage en video som jeg kanskje poster på YouTube. Jeg har foressten alt jeg trenger for å begynne å lage videoer på YouTube, så i løpet av neste uke eller noe så kommer første videoen, og de blir på engelsk. Så da blir det ukentlige videoer fra meg, men husk å legg igjen forslag til hvilkne videoer jeg burde filme for dere 🙂

  Som dere kanskje har skjønt så har ikke bloggen vært mitt første pri i Filippinene og heller ikke når jeg kom hjem, jeg må komme i rutiner igjen og med en hjemreise på 31 timer og omstilling på 6 timer så tok det sin tid… Men jeg er som sagt back on track og gleder meg veldig til å lage disse videoene til dere, og komme inn i en rutine igjen 🙂

  1576935-8-1407753946519.jpg
  flere bilder kommer fra paradiset så snart som imorgen 🙂

  ♥ Susanne Madonna ♥

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *