• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Life Update

  God søndag alle dere ♥

  Jeg har ikke blogget på noen dager nå, har egentlig ikke noen andre grunner enn at jeg faktisk har vært sosial og “glemt” bloggen litt, noe som egentlig har vært utrolig deilig ♥
  Men tenkte jeg kunne oppdatere dere litt om hvordan dagene går for tiden. Akkurat nå er jeg på en veldig god periode vil jeg si, jeg klarer ganske fint å balansere skole(lekser,prøver++), venner og jobben ganske bra. Jeg jobber ikke så fryktelig mye, men skal begynne å jobbe mer i helgene siden jeg må spare opp penger siden jeg skal på UTVEKSLING til neste år! Det var det jeg skulle snakke om egentlig, jeg har jo ikke søkt eller blitt godtatt enda, men jeg er i prosessen nå med å få fikset alt og bare sortere tanker og alt.

  Helga mi var utrolig gøy, den begynte med at jeg egentlig ikke hadde noen planer på fredagskvelden, men veninna mi skulle ha en liten jentekveld, så det var utrolig koslig og gøy, det kom noen gutter fra gamle klassen og hahah, mye morsomt som skjedde. Ellers så fant jeg på noe med Maria i går, hun sa at hun ville finne på noe tidlig så jeg sendte henne en melding i 10:00 tiden, men hun svarte ikke før 15:30 siden da hadde hun våkna….
  Vi dro hjem til meg og hadde litt pita og det før vi bare chillet max i senga mi i en evighet, senere var det mer mat på bordet og fotball på tven, meg og maria stakk tålig fort ned med godisen og bare snakka mens vi chilla i sengen igjen ♥

  Og i dag har mesteparten av dagen gått til å chille og pugging på prøve som skjer på tirsdag, så ja..

  1576935-12-14112089473971576935-12-1411209131176

  – Hva har dere gjort de siste dagene da?

  ♥ Susanne Madonna ♥

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *