• Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • We need to live more

  Heisann kjære dere!

  Jeg leste nettop et innlegg Ingeborg skrev på bloggen sin og det fikk meg bare til å tenke litt…
  Hun skrev at selvom hun hadde alt som kunne gjøre henne lykkelig så var hun ikke det, hun følte at det var for mye press fra både skolen, sosiale medier og ja.. ALLE har forventinger.. Og det er så sinnsykt sant, vi ungdommer i dag lever i et sykt press og det må vi bare lære oss å leve uten.
  Jeg må selv lære meg at jeg lever for meg, ikke for mine venner, ikke for familien, ikke for lærerne, men for meg.
  Jeg må finne ut hva som gjør meg lykkelig og gjøre mer av det, ikke med tanke på hva andre har å si om det, hva de tenker.. For til slutt hvis du ikke bryr deg om det så lever du for deg selv og det vil gjøre deg lykkelig.

  1576935-10-1411671289757.jpg

   Jeg vet ikke hvordan jeg skal samle tankene mine engang, det er så sinnsykt mye som skjer oppe i hodet mitt..

  En av grunnene jeg skriver dette innlegget er at jeg er så sinnsykt lei av å leve denne livsstilen jeg lever nå, jeg er utrolig lei for å være helt ærlig av å bo i Norge, missforstå meg rett. Vi bor i et flott land og jeg er veldig takknemlig for at jeg ble født med alt det jeg har, med alle de fordelene jeg har i livet og familien, venner og miljøet rundt meg, men det har bare blitt litt for A4 for min smak rett og slett, jeg trenger noe helt nytt, og det er en av grunnene til at jeg reiser til mot kysten i australia for et helt år!

  Hvis det er noe som får meg til å roe meg ned så er det å høre på vannet, og å være alene eller med Tiril(hunden min). Nede i Australia så kommer jeg til å møte en helt annen livsstil, en forandring for en gangs skyld, noe jeg tror jeg virkelig trenger etter dette skoleåret er ferdig. Jeg er ikke lei av skolen i det hele tatt, men det er mye press fra lærere og ja, som Ingeborg sier, det settes opp forventinger til oss, som jeg egentlig ikke liker, jeg liker forventinger, men lave og ikke så høye som verden skaper nå.

  Jeg leser en blogg av Ella Grace Denton som heter www.weneedtolivemore.com og den jenta der har jeg så innmari mye respekt for. Hun er liksom min definisjon på lykkelig og perfekt. Hun er helt nydelig og hver gang jeg ser på videoene hennes eller leser bloggen hennes så kjenner jeg bare en berolighet i kroppen min. Jeg vil leve som henne, jeg vil ikke kopiere hvordan hun er, men jeg er så inspirert av henne og hennes levemåte. Hun inspirer meg til å bli et bedre menneske for hver dag som går.

  1576935-10-1411671367957

  Jeg tror jeg må begynne å sette meg selv litt lavere forventinger, fordi hvis jeg ikke gjør det så syker det bare ut hodet, kroppen og til slutt helsen min..
  Hvis jeg ikke kan noe i klassen så må jeg ikke føle meg dum, jeg må spørre spørmsål, og spørre om hjelp hvis det er vanskelig, det er det lærere er til for.
  Jeg trenger ikke å gå med sminke hver dag for å leve opp til andre sine forventninger av mitt utseende.
  Jeg må ikke sette meg sånne dumme mål som jeg nettop gjorde.. Jeg sa til meg selv at jeg ikke skulle få meg kjæreste før jeg reiser til Australia, men hva om den perfekte gutten jeg alltid har ventet på plutselig kommer? Skal jeg bare avvise han liksom? Nei, jeg har lært at jeg må ta dagene for hver dag som går, ikke stresse meg selv opp å prøve å tenke så langt fremover i tid..

  Jeg må slutte å leve i denne plastic fantastic verdnen og begynne å leve mer, akkurat som bloggen til Ella heter, jeg må begynne å leve mer i nåtiden,
  høre mer på meg selv,
  gjøre det jeg vil, uavhengig av det vennene mine vil, av det familien min eller av det sosiale medier vil,
  leve mer for meg, og slutte å leve opp til alle sine foreventninger.

  Jeg sier ikke at jeg ikke er glad nå for det er jeg, jeg føler som sagt at jeg klarer å balansere alt ganske greit, og i ferien så skal jeg sortere tankene mine, lese ferdig boka jeg holder på med, være med venner, ha latterkrampe og få unngjort litt lekser

  Dette var et ganske klussete innlegg men jeg måtte bare få tankene mine ut en plass,
  lev livet hver dag og bare se hvor bedre hver dag blir

  – susanne madonna

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *