A to the Q’s

Heisann dere!

♥ STILL SPØRSMÅL PÅ ENGELSK I KOMMENTARFELTET, SÅ KOMMER DE PÅ MIN NESTE YOUTUBE VIDEO 

Videoen min gikk nettopp opp på Youtube nå og jeg tenkte at den neste videoen min kunne være en Q&A, altså en video der dere stiller meg spørsmål og jeg svarer, men det kan bare skje hvis dere er flinke til å spørre mange gode spørsmål, og randome ♥
Det eneste er at spørsmålene må være på ENGELSK slik at de kan vises på kanalen min, hadde det vært gøy?

Og kom gjerne med tips til hvilke videoer jeg kan lage videre, jeg har tenkt å lage en del “Routine 2015” videoer, men det kan bli ganske kjedelig i lengden.. Vil dere kanskje ha en “Get ready with me” eller bare noen snakke videoer, der jeg kan gjøre litt forskjellige sketcher, eller kanskje en sang video, jeg er åpen for alt, jeg ligger ikke akkruat undr en bestemt kategori ♥

1576935-11-1420406033446-2

Hvor fint var ikke dette, jeg måtte bare løpe å hente kameraet en kveld da dette plutselig var på himmelen ♥

Youtube kanalen min er forresten www.youtube.com/susannemadonna

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *