• Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • A to the Q’s

  Heisann dere!

  ♥ STILL SPØRSMÅL PÅ ENGELSK I KOMMENTARFELTET, SÅ KOMMER DE PÅ MIN NESTE YOUTUBE VIDEO 

  Videoen min gikk nettopp opp på Youtube nå og jeg tenkte at den neste videoen min kunne være en Q&A, altså en video der dere stiller meg spørsmål og jeg svarer, men det kan bare skje hvis dere er flinke til å spørre mange gode spørsmål, og randome ♥
  Det eneste er at spørsmålene må være på ENGELSK slik at de kan vises på kanalen min, hadde det vært gøy?

  Og kom gjerne med tips til hvilke videoer jeg kan lage videre, jeg har tenkt å lage en del “Routine 2015” videoer, men det kan bli ganske kjedelig i lengden.. Vil dere kanskje ha en “Get ready with me” eller bare noen snakke videoer, der jeg kan gjøre litt forskjellige sketcher, eller kanskje en sang video, jeg er åpen for alt, jeg ligger ikke akkruat undr en bestemt kategori ♥

  1576935-11-1420406033446-2

  Hvor fint var ikke dette, jeg måtte bare løpe å hente kameraet en kveld da dette plutselig var på himmelen ♥

  Youtube kanalen min er forresten www.youtube.com/susannemadonna

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *