• Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Min 17.mai

  Gratulerer med dagen Norge! (på etterskudd)

  I går var jo som alle vet Norges nasjonaldag og den begynte ganske tidlig for min del.. Jeg våknet 06:30 og hoppet rett i dusjen for å så rekke barnetoget som er her på Hånes klokka 09:00, det er bare en koselig tradisjon som må gjennomføres hvert år selvom man bare fikk litt under 4 timer søvn..
  Etter jeg hadde sett barnetoget med jentene så var vi litt på skolen, vi spiste litt pølser, kaker og så på innslag og taler fra både ungdomsskolen og barneskolen. Meg og Charlotte dro deretter videre hjem til meg for å slappe litt av før vi dro videre inn til byen for å spise med tante (moren til charlotte) og bestemor, det var utrolig koselig å være med de igjen og maten der skal jeg overhodet ikke klage over ♥

  Når meg og Charlotte fant ut at vi ikke orket å sitte der lenger var det på tide å dra inn til byen for å se hva som skjedde, og vi ble møtt med en stor folkemengde overalt så derfor bestemte vi oss for å dra ned til tresse for å snurre litt på snurrebassene noe som viste seg å ikke være den lureste ideen..
  På vei ned var det sol og fint vær, men 2 sekunder etter vi kom til tresse begynte det plutselig bare å hagle noe innsides, heldigvis reddet charlotte oss med sin sjokk røde paraply ♥

  Etter vi var ferdige med å snurre så dro vi videre opp til markens for å begynne å stille oss opp til borgertoget kom, vi møtte på resten av jentene rett før toget og noen andre hyggelige folk rundt om i byen. Da toget var over og noen av jentene hadde blitt våte av russen og alle var iskalde så var det selvfølgelig ingenting annet som fristet oss mer enn IS.. Vi satt og hakket tenner hele gjengen når vi spiste før vi bestemte oss for å ta bussen hjem som gikk om sånn ca. 20 minutter.. De 20 minuttene ble om til over en time venting på bussen, alle var drit kalde så vi oppholdt oss i godteri butikken i en god halvtime, tre kvarter.
  Vi dro alle hjem hver for seg for å så møtes i byen igjen en time senere for å løpe tapto og se på fyrverkeriene, det var utrolig koselig, men igjen.. VELDIG KALDT
  Vi snakket litt med noen venner og spiste litt McDonalds før vi dro til busstoppet som IGJEN viste seg å vise feil busstider.. Vi ventet i nesten en time igjen, men denne gangen var det så kaldt at jeg faktisk trodde jeg hadde fått seriøse skader.. Det tok med 50 år å skrive en SMS, men samtalen jeg hadde på mobilen fikk i hvertfall litt varme tilbake i hendene mine ♥

  1576935-11-1431980619048

  1576935-11-1431980841568

  1576935-11-14319809524961576935-11-1431980982131

  Kvaliteten blir ganske dårlig her på bloggen.. Har noen noen tips til hvordan jeg kan fikse det?

  -Hvordan var din 17.mai? ♥

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *