• Heisann! På torsdag, selveste valentinsdagen hadde Rhetorica fra UiA planlagt fagdagen 2019 som besto av mange …

  View Post
 • Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • De siste dagene

  Heisann!
  Beklager for mitt lille fravær.. Jeg har egentlig ikke gjort en dritt siden sist, men tenkte uansett å dele noen bilder fra de siste dagene..
  Jeg tok bildene med mobilen min, så lurte på om dere syntes det er greit med noen mobilbilder innimellom eller om dere heller bare vil ha speilrefleksen?

  1576935-11-1432832783277.jpg

  I går så var vi på en liten tur i naturfagen på Gimle gård, meg og Sigrid (oppe til venstre) gikk egentlig litt for oss selv og tok en del unødvendige bilder.. Men denne dagen var egentlig sykt koslig, og været var toppers!

  1576935-11-1432832904531.jpg

  Senere på dagen i går så tenkte meg og Charlotte at det var en god ide å bade siden været var utrolig fint.. Vi lagde litt mat og tok med noen tepper og gikk deretter ned til Solvika(stranden) der hvor vi hadde en liten piknik date før tøffe meg bestemte meg for å ta mitt første bad i år. Jeg brukte sikkert 30 minutter eller mer på å bli vandt til vannet, og deretter badet og hoppet jeg ganske lenge. Vannet er ikke så verst hvis du bare mister følelsene i kroppen først 🙂

  1576935-11-1432833098268.jpg

  I dag derimot var det en 180 graders flip på været.. Det var pøs regn og det fantes jo ikke en mer perfekt dag å ha dette været på enn den dagen vi skulle ut i 4 timer i naturfagen for å studere planter og dyr/organismer som lever i vannet. Det ble jo egentlig en veldig koselig tur, mye var nok fordi jeg var på den gruppa med best humør (unntatt Sigrid, sorry hih..)

  Og akkurat nå så må jeg skrive ferdig en analyse som jeg skal levere i norsken til i morgen, så vi snakkes nok veldig snart!
  – Hvordan var innlegget med mobilbilder, var det bedre enn ingenting?

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *