• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Mine sommer planer

  1576935-10-1433435610613.jpg

  Det er snart sommerferie people, det er snart fri i 8 UKER = (lite) søvn, sene kvelder, stranda, grillmat, jordbær, vannmelon, gutter i bar overkropp, sol, varme, bading!
  Jeg kjenner jeg gleder meg ekstra mye til denne sommeren, min begynner faktisk 1 dag tidligere enn for de andre som slutter den 19.juni, fordi jeg skal på ROADTRIP med min bestevenn MADDIE (aka Mathilde)

  Vår roadtrip begynner den 18.juni med meg, Maddie og moren (Ane) som kjører fra Kristiansand og ned til Hamburg hvor vi blir i 1 natt før vi kjører videre gjennom Europa og ender opp i PARIS i 2 dager. Vi tar deretter turen videre gjennom Sør-Frankrike og Barcelona før vi ender opp med hele familien til Maddie i Torrevieja og der skal vi være i 2 UKER 
  Jeg har aldri dratt på noen som helst sydentur med noen andre enn familien før, så dette blir utrolig gøy, reisefeberen er allerede på TOPP og jeg bare vet at denne turen kommer til å bli helt SINNSYK!

  – Hva er dine planer så langt i sommer?

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *