• Heisann! På torsdag, selveste valentinsdagen hadde Rhetorica fra UiA planlagt fagdagen 2019 som besto av mange …

  View Post
 • Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • New nails, new me

  Sponset behandling

  Heh.. Kanskje ikke helt sant da.. Men jeg har endelig fått fikset neglene mine, det var på tide med noe nytt nå.
  Jeg var så heldig å få fikset de på BEAUTY CULT hos ei utrolig hyggelig og imøtekommende jente som heter Nering. Hun spesialiserer seg i Negl design og hun er veldig flink på den fronten. På Beauty Cult så tilbyr de andre ting/tjenester hvis du ikke er interessert i å få neglene dine fikset. De gjør vippe extensions, noe jeg har gjort der og var utrolig fornøyd (SE HER), de er virkelig til å anbefale og de har gode priser!
  Jeg personlig er veldig fornøyd med resultatet og likte veldig godt glitteret over den lyserosa lakken, de har mange farger å velge mellom og det er mye moro der. Tiden flyr også når du sitter med en så skjønn og hyggelig jente.

  Mitt resultat:

  1966023-7-14422522410861966023-7-14422523419301966023-7-1442252373027

  Her er noe av det andre de har gjort:

  1966023-7-1442252622822.jpg

  PS: jeg reklamerer ikke eller anbefaler ingenting hvis det ikke er verdt det. Min tillit til dere er mye større en et sponset produkt eller behandling.

  Dere finner Beauty Cult i Kristen Flagstadsvei 1, Kristiansand
  Sjekk dem gjerne ut på Facebook hvor de legger ut bilder av resultater, tilbud og mye mer

  Ha en fortsatt fin dag videre!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *