• Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Guess who’s back?

  Heisann dere!

  Da har det vært ca 2 måneder siden jeg ordentlig satt meg ned for å blogge, og det føles helt topp! Kjenner jeg har savnet bloggen veldig, men det er veldig mye nytt som har skjedd siden sist, la meg fortelle.
  Etter jeg shavet av alt håret mitt og jeg skal ha det sånn i en GOD stund, så tenkte jeg det hadde vært litt gøy å komme opp med et slags “kallenavn” så da kom jeg opp med “thebaldgal” og er egentlig ganske fornøyd med det! Det er veldig vanskelig å forklare, men jeg var i et veldig “ALT NYTT” modus på en måte, og jeg ville begynne å blogge under navnet det nye kallenavnet mitt, så derfor siden google på en måte “eier” Youtube og jeg har mailen min og alt der, så tenkte jeg at det bare hadde vært fornuftig å begynne å blogge på”blogspot/blogger” og det som er så bra med det er at jeg kan se hvor mange lesere som er fra hvor som helst i verden og hvor de finner bloggen og slikt. Men noe føltes veldig rart og uvant med å ikke blogge hos blogg.no, så i stedet for å gå tilbake til min gamle blogg som jeg har blogget på siden 2012 så valgte jeg å begynne på denne bloggen. Jeg tror dette kommer til å bli kjempe gøy, og i hvertfall når jeg får til designet mitt helt som jeg vil!

  Akkurat nå så sitter jeg å prøver å bli litt mindre mett (hahah) hvis det er mulig, siden jeg har spist 3/4 av en pizza, og det ble LITT for mye…
  Mamma har også bursdag i dag, så vi skal ha noe kake og kos utover dagen, noe som blir veldig koslig!
  Uansett så var det veldig deilig å få skrevet dette og komme tilbake til en plattform og blogg som jeg er super spent til å skrive på, dette blir bra vet dere! Jeg har også prøvd å komme med regelmessige Youtube videoer på min Youtube kanal, så gjerne sjekk den ut HER hvis dere har litt tid til overs 🙂

  1966023-10-1443542536288.jpg

  – Hva ønsker du å se mer av på denne bloggen?

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *