• Heisann! På torsdag, selveste valentinsdagen hadde Rhetorica fra UiA planlagt fagdagen 2019 som besto av mange …

  View Post
 • Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • 6 fordeler med å være en skallet jente

  DUSJE PÅ 1,2,3
  Dette sier seg kanskje selv egentlig, men som kanskje de fleste jenter kjenner seg igjen i så er det et slit å dusje med langt hår. Det skal være kurer, sjampo, balsam og så skal det oljer i og deretter tørkes, det TAR tid. Så hvis du tar bort alt det håret, tenk alt det strevet du tar vekk, alt går mye kjappere og enklere.

  TID TIL ÉN EKSTRA EPISODE
  Som sagt i stad så går alt mye kjappere. Når du skal stelle deg på morgenen, eller til bursdag eller hva det skulle være så tar det halvparten av tiden du egentlig trenger, så du kan sove lenger eller se en ekstra episode. TENK hvor deilig det er da!

  FOKUS TIL FJESET
  Når du skal stelle deg så fokuserer du ofte på alle 3 tingene: Outfit, sminke og hår. Når du ikke har hår så blir det en mindre ting å tenke på og du kan fokusere eller bruke lenger tid på sminken/outfiten hvis du ønsker det. Og enda en fordel med dette blir også at når du sminker deg så er det sminken som er i fokus og ikke håret, enkelt og greit siden det ikke er der.

  1966023-9-1443623383341.jpg

  “MER” PENGER PÅ KONTO
  Det er ikke ukjent at stylingsprodukter og frisører koster MYE penger, spesielt hvis det er et kjent merke på et produkt. Når jeg hadde hår så brukte jeg utrolig mye penger hos frisøren og da skulle jeg gjerne ha de gode stylingsprodukter i tillegg og da svir det i lommeboken. Når du ikke har noe å style eller klippe så sparer du mye penger, men egentlig så bruker du de på annet dritt du tror du trenger..

  PARYKKER BLIR PLUTSELIG GØY
  Hvis du syntes parykker var gøy før, tenk deg 10 ganger gøyere enn det. DET blir gøy det. Neida, men sånn helt seriøst så syntes jeg det er kjempe gøy å prøve parykker, og jeg har kjempe lyst på en stor parykk kolleksjon slik at jeg kan en dag gå uten hår, og neste dag gå med en lang lilla parykk liksom. I stedet for å farge og klippe og putte i extensions så kan du bare kjøpe parykk å bruke den. Når du ikke har hår under i tillegg så blir det bare tusen ganger enklere også!

  FRIHET
  Dette vet jeg ikke om bare er meg, men jeg ELSKER å ikke ha hår på hodet, det gir meg faktisk en rar men veldig deilig følelse. Nesten litt sånn “frihets” følelse på en måte, det er veldig vanskelig å forklare, men jeg føler meg bare fri egentlig.

  1966023-9-1443623797635.jpg

  Så alt i alt så anbefaler jeg dere som tenker på å bli skallet virkelig til å bare gjøre det. Det er en enkel, pengesparende, frihetsfølende og super gøy sveis å ha! 
  Drit i hva andre sier og gjør akkurat det DU vil, dette er tross alt DITT liv og du lever det bare ÉN gang, så LEV DET helt ut!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *