• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Min kjære Mossa

  Da var jeg kommet hjem fra en veldig, veldig fin og koslig begravelse til min kjæreste morfar, eller som jeg likte å kalle han “Mossa”.
  Det var bare de aller nærmeste som var der og det begynte med at det ble spilt litt piano/orgel og så kom taleren og skulle snakke litt om Mossa og hans oppvekst og liv, noe som var veldig fint. Litt etter det så skulle mamma holde en tale for pappaen sin, og da kjente jeg tårene presse på, det var en utrolig fin tale som fikk frem mange gode minner og tider vi hadde sammen med Mossa. Det ble etterfulgt av sangen “Skyfri Himmel” av Bjørn Eidsvåg, som beskrev veldig godt hvordan Mossa ønsket så gjerne å ha det, og det fikk han til slutt, da han slapp taket og endelig var fri. Vi hadde også storebroren og konen hans på Skype siden de er fra Finland og ikke kunne være der.. og som mamma sa, det er litt trist at den yngste skulle dra først, det er jo aldri slik det skal være. Kisten ble bært ut og det var en utrolig fin stund der rundt kisten med de aller nærmeste, det var minneverdig og det var en perfekt slutt på en veldig fin men også trist slutt på livet til beste Mossa. Etter vi hadde vært i begravelsen så gikk alle hjem til Mormor “Mommo” der vi hadde god mat og drikke, og jeg kjente det var utrolig, utrolig koselig å samle hele den siden av slekta igjen, noe vi gjør ALT for lite, desverre.. Jeg kjente at det var bare veldig godt og det trengtes!
  Jeg tok ikke noen bilder i begravelsen, men jeg tenkte å dedikere dette innlegget til Mossa, og selvom han ikke var den mannen som var gladest i å bli tatt bilde av så har jeg et veldig fint men litt uklart bilde av han slik jeg alltid kommer til å huske han før den forferdelige Demensen kom og tok han alt for kjapt fra oss alle…

  1966023-10-1443711984672.jpg

  Du er en mye bedre plass nå enn det du var de siste årene av ditt alt for korte 69-års, men flotte liv.
  Du gjorde mange godt, Mossa.
  ♥ Veldig glad i deg, masse klemmer fra her nede og vi ses en dag 

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *