God nyhet!

Hei kjære dere ♥

Jeg har ikke fått blogget noe på 2 dager nå! Unnskyld? Men ihvertfall så har jeg kommet opp med en sinnsykt gøy ting her på bloggen. Når jeg klikker meg inn på blogger så håper jeg idet minste på ett nytt innlegg om dagen ca, der hvor de oppdaterer jevnlig. Og det skal jeg endelig få til nå! Jeg har nemlig bestemt meg for at jeg skal blogge 2 ganger daglig for dere. Det ene innlegget kommer nok til å bli om dagen min, bare hverdagen generelt mens det andre innlegget blir nok enten en video, en anbefaling, musikk, sminke, et personlig innlegg, unposted pictures, ja egentlig det meste. Så jeg håper dere er gira på dette!

1966023-11-1444140449719.jpg

Hva syntes dere om dette?
Hadde vært veldig hyggelig med noen kommentarer til hva jeg kan blogge om eller hva dere syntes om dette ♥

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *