• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Hvilken julebrus er best?

  Heisann, kjære dere!

  Da jeg kom hjem i dag og slang meg litt nedpå for å bare snakke med mamma litt så sa hun at hun hadde kjøpt inn julebrus og jeg ble såå gira! Vi hadde det til middagen i dag som kjære pappa hadde laget, det var kylling med fajitas krydder på i lefser med salat og noe annet godt, naam!
  En ting jeg lurer på hva dere syntes om er, hvilken julebrus syntes dere er best? Vi her i familien er en stor fan av CB sin julebrus, når vi før var en stor fan av Sørlandets julebrus. Jeg vet det er mange flere forskjellige julebrus, hvilken er din favoritt?
  Akkurat nå sitter jeg å øver på en dritt historie prøve som er i morgen.. Det som er et pluss denne uken er at vi har bare skole frem til onsdag noe som betyr LANGHELG og masse blogg og Youtube! Jeg tenker å filme et til cover til Youtube og en slags routine av noe sort, hvordan høres det ut?

  1966023-7-14446762000801966023-7-14446761699491966023-7-1444676537681

  Må bare slenge med dette bildet jeg tok i dag, fysøøøren så lyst jeg har til å vinne denne Justin konken, vil seee han sååå mye!

  1966023-7-1444676625790.jpg

  Så håper dere har en fortsatt fin kveld, kjempe takknemlig for dere!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *