• Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Ting gutter gjør som jentene elsker

  Heisann kjære dere!

  Om du er i et forhold eller ikke så er det sikkert noen ting kjæresten din gjør som du liker litt ekstra godt, og jeg tenkte å si noen av dem.
  Hvis dere vet om noen jeg ikke skrev opp, gjerne kommenter under. Og hvis du er en gutt som leser dette, hva liker dere at jenter gjør?


  1. KOMPLIMENTER
  Dette er noe absolutt alle jenter liker å få, men ikke i alt for store doser. Når det gjelder komplimenter så er det jo koselig å høre en gang i blant at men ser sexy ut, men det aller beste å høre er at du ser nydelig eller fantastisk. Det er veldig søtt og vi setter mye mer pris på det enn å bli kalt deilig/sexy hele tiden.

  2. BARE VÆR HYGGELIG
  Alle har forskjellige typer, men jeg tror de fleste jenter faller for en ordentlig snill og god gutt. Bare vær høflig og hyggelig, ikke prøv å snakke ned om en person på skolen eller noen som går fordi for å virke kul, det er ikke smakelig.

  4. HA LITT SARKASME & HUMOR
  Er det noe alle faller for så er det litt humor eller sarkasme. Ingenting er bedre enn hvis gutter får oss til å le, bare av teite ting, men gjerne litt selvironi skader heller ikke. Jeg tror jeg snakker for guttene her også, humor er vel egentlig en ting nesten alle ser etter i en partner.

  1966023-11-1445168586653.jpg

  3. KLEM OSS BAKFRA
  Jeg snakker for ALLE jenter når jeg sier dette, og det er seriøst den deiligste følelsen når du står å gjør noe og han kommer snikende bak deg og klemmer deg godt. Kanskje til og med et lite kyss på nakken. iiik, smelter… (singellivet ass..)

  1966023-11-1445168213509.jpg

  7. EVENTYRLYSTEN & SPONTAN
  Den perfekte kombinasjonen! Hvis en gutt plutselig bare vil dra en tur til parken å ha en piknik eller at dere bestemmer dere bare å reise en plass, dette er noe som jeg personlig syntes er veldig turn on. Jeg må ha en gutt som er glad i nye opplevelser og bare vil leve i nuet, jeg vet ikke om jeg snakker fra alle jenters perspektiv nå, men i hvert fall fra mange sitt.

  1966023-11-1445168340778.jpg

  5. BRY DEG
  En gutt som bryr seg er veldig sexy. Bry deg om vennene dine, familien, dine nære. Bry deg om din egen helse og ta vare på deg selv og kroppen din. Jeg sier ikke i det hele tatt at du skal ha en full on six-pack og masse muskler, men det å være sunn fra innsiden og vite litt om hva du putter i din egen kropp er ganske turn on.

  6. LIDENSKAP
  For meg er denne en sinnsykt turn on. Hvis gutter er skikkelig lidenskapelig om noe, om det er dyr, sport eller miljøet. what ever det er så er det bare noe tiltrekkende ved at han vet hva han liker, og at han står opp for det. Når du har lidenskap for noe så ligger det ofte mye kunnskap bak det, så en mann med litt kunnskap skader heller ikke.
  Kunne si det du mener er også veldig turn on. Vi vil ikke ha en gutt som ikke tørr å si noe som helst imot oss.

  8. MATLAGING
  Jeg vet at det er veldig mange jenter som heller ikke er flinke på kjøkkenet, men det er noe med det at guttene lager mat som er litt sexxy, du trenger ikke kunne lage en 5 retters middag, men kunne klare å lage noe i hvert fall så er jeg mer enn fornøyd.

  1966023-11-1445168195597

  9. SELVSIKKERHET
  Under dette inngår det masse. Det er bare en ren TURN OFF hvis du tror du kan få absolutt alle jentene i hele verden, men det er noe med det å elske deg selv og ikke se ned på deg selv som er veldig fint. Hvis du er selvsikker på deg selv så er du mest sannsynlig den samme rundt jenta di og kompisene dine. Det verste er når gutta bytter personlighet rundt vennene, vær ekte og ikke vær redd for å vise at du er sammen med oss. (men snakker absolutt ikke at det skal være en stor kline sæsh foran alle, litt kleint)

  10. DE SMÅ TINGENE
  Hvis vi har kjøpt oss en ny genser eller går med en ny leppestift den dagen, hvis du legger merke til de små tingene så er du sikret. Og små overraskelser slår aldri feil, bare en liten koselig ting eller å ta oss ut, det er ingenting som er som en virkelig gentleman.


  Dette var noen av tingene vi jenter elsker at dere gutter gjør, og som sagt hvis jeg har glemt noen punkter så er det bare å skrive. Jeg har veldig lyst til å skrive en homofil versjon, liksom hva gutter liker i gutter og jenter med jenter. Så hvis du er homofil så gjerne kontakt meg så kunne jeg fått litt hjelp fra en av dere til å skrive det.

  Disclaimer:
  Dette innlegget er på ingen måte ment å støte noen, og jeg vet at det ikke går ann å ha absolutt alt av dette i en gutt, men det er lov å drømme, right?
  Jeg sier heller ikke at hvis det er en gutt som ikke har alt dette så kan jeg ikke falle for han, det kan jeg absolutt. Når jeg er singel så er det litt ekstra gøy å drømme om dette, hih.


  Håper dere likte dette innlegget!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *