Det er lov av og til

Heisann kjære dere!
I dag har vært en skikkelig daffe dag og det er skikkelig deilig. Jeg har vært en tur nede hos Charlotte å bare slappet av der også, kjenner jeg er skikkelig sliten for tiden, føler jeg blir sånn en gang hver gang det blir høst eller begynner å bli mørkere. Noe jeg har tenkt på lenge er trening, jeg må virkelig begynne, men samtidig så har jeg en skikkelig teit tankegang at det ikke er vits nå før jul siden jeg kommer til å spise dritt uansett. Men samtidig er det jo viktig og da blir det mye lettere å begynne etter jula når det er ordentlig skjerpings! Jaja, jeg finner vel ut av noe.

Noe annet gøy som skjer til uka er Oslo turen med en av mine bestevenninner som heter Charlotte, vi drar i 12 tiden på onsdag midt på skoledagen og kjører inn til Holmestrand hvor vi skal sove over hos onkel og tante, meg og Charlotte tar deretter tog inn til Oslo på torsdag morgen der vi skal prøve å få et lite glimt av Justin, hihih. Så vi kommer nok til å bare daffe rundt i byen å definitivt møte noen andre beliebers som vi sikkert henger med. Kameraet blir garantert med, men jeg kan ikke love noen blogginnlegg av Oslo turen før på fredag siden jeg ikke er helt sikker på nettet der, men jeg skal definitivt forhånds skrive noen innlegg for dere 🙂

1966023-8-14457896266071966023-8-1445789675532

hahah, sikkert ikke det lureste å gå med hvit BH under den genseren, what evs… og nei, disse ble ikke tatt idag, hahha jeg ser mer ut som et troll i dag 🙂
– Hvordan har din dag vært til nå og har du noen planer om å se Justin til uka?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *