• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Min Bieber opplevelse

  Heisann kjære dere!
  Først og fremst unnskyld for at jeg ikke blogget rett før vi dro og for at jeg ikke forhånds skrev noen innlegg, jeg hadde 3 innleveringer på samme kveld så det ble litt mye. Jeg tenker å lage en ny Youtube video i morgen også for de som ser på min Youtube kanal, jeg er bare veldig sliten og har veldig dårlig stemme i dag.

  Men over til min Bieber opplevelse, som dere vet eller ikke så har jeg vært en ekte belieber siden 2009 og det så møte Justin er fortsatt min største drøm. Men jeg tenkte å begynne helt fra starten fra da vi dro for å se Justin helt til vi reiste hjem og alt som skjedde i mellom, for det var MYE.
  Vi begynte dagen vår med å våkne 07:00 og planen var å ta toget fra onkel i Holmestrand til Oslo S klokka 9:19 så vi var der i 10 tiden, men siden vi fikk vite at Justin hadde landet så ville vi komme oss frem så fort som mulig så vi tok toget 8:19 og var fremme i 9 tiden.
  Meg og Charlotte (min bestevenn og hun jeg reiste med) er absolutt ikke kjent i Oslo og når vi kom frem så visste vi ikke hvor vi skulle begynne å lete. Vi holdte oss hele tiden oppdatert på Norske Beliebers for å prøve å finne ut hvor Justin var. Veldig mange sa at han var på Holmenkollen, men noen skrev at det var en avledning og at han kanskje var en annen plass. Så vi gikk rundt veldig lenge for å finne Plaza, og lite visste vi at vi hadde gått rundt i ring i sikkert en time før vi fikk vite at det var 2 minutt unna oss..
  Vi dro inn på Plaza og jeg gjemte bort “I ♥ Justin Bieber” hettegenseren min med Charlottes skjerf og vi dro rett inn i heisen og helt til toppen.. Det var ikke så mye å gjøre der egentlig og det var ikke store tegn til noe liv der, siden det ikke var noe der så tenkte vi at vi kunne dra ned til Aker brygge å sjekke ut “The Thief” og veien ned dit var LANG siden vi først gikk veldig feil.. Når vi kom ned der så var det NULL beliebers der og det var ingen sikkerhetsfolk der, men vi gikk litt rundt for å sjekke, fortsatt ingen tegn..

  Da tenkte vi at vi burde dra opp til Holmenkollen siden det var så sinnsykt mange der, vi tenkte at vi var litt sene, og vi visste ikke helt hvor vi skulle gå.. Vi var begge sultne og det var noe jeg opplevde i 2013 at man burde spise, jeg sto på diamond circle og vi hadde bare spist godteri på dagen, endte opp med å besvime.. Så vi dro til McDonalds for å spise en kjapp lunsj, men for å komme der måtte vi enten gå helt opp som tar EVIGHETER, så derfor tok vi bussen opp gratis, yey!
  Når vi satt å spiste så skrev charlotte med ei jente som var opp på Holmenkollen og hun hadde kommet INN på hotellet, noe som ikke mange andre hadde gjort, hun sa at hun kunne hjelpe oss, så vi slapp all mat og løp som bare søren ned til T-banen. Da vi kom dit fikk vi vite at vi måtte ta 1 toget og det sto “nå”, vi hadde ikke billetter så vi stresset, vi dro inn til en mann som var SINNSYKT treg og vi løp, maskinen funket ikke engang så vi hadde ikke trengt det. Men vi rakk det ikke og måtte vente 9 minutter, dette var de lengste minuttene i hele mitt liv. Vi kom oss endelig på toget og det tok FOREVER, jeg kunne helt ærlig jogget fortere enn det toget gikk…

  Vi kom endelig opp på Holmenkollen og vi måtte finne ut hvor vi skulle gå, vi fulgte mange andre som skulle opp og vi ringte hun som skulle hjelpe oss, men hun hadde bare 1% igjen så henne møtte vi aldri, hahha. Men vi fant endelig frem og det krydde av beliebers og kamera folk.. Ingen fikk komme inn hovedinngangen, det sto en bergenser der som sa at vi ikke fikk komme inn, så meg og Charlotte dro til siden for å gå litt rundt hotellet, der møtte vi sånn 9 andre jenter som sto utenfor en liten balkong. De sa at det ikke var noen der og om at noen av oss ville klatre opp å gå inn, ingen turte så plutselig kom Charlotte og bare “kom igjen”. Vi hjalp henne opp og når hun skulle åpne opp den døren som var litt åpen så roper det en danske “Hva fanden?!?”, alle løp mens Charlotte stakkars hang utfor balkongen, noen sår og skrap var bare et minne, hahahh, det var SÅ VITTIG!

  Det var ingen mulighet for å komme inn og plutselig kom det en limo opp, og vi trodde med en gang at det var Justin, men han hadde aldri kommet i en limo utenfor (han var mest sannsynlig inne på hotellet) så alle bare skrek og alle de gamle på hotellet tok frem Iphonen sin og filmet oss mens de lo, når de rullet ut rød løper så var det ikke så veldig gøy lenger, ut av limousinen kom det en rødhåret gutt, aner ikke hvem det var. Vi møtte på en gutt som holdt på med ski, vi spurte han om vi kunne komme på besøk til han og sa at han skulle ringe hvis det var lov. Så Charlotte og han vekslet numre og vi bare ventet. Noen minutter senere kom det en stor svart varebil der hvor det sto “Pro Sec” og vi visste fra før at det var de som hadde ansvar for sikkerheten for Justin så der fikk vi bekreftet at han bodde på dette hotellet. Fire menn kledd i svart gikk ut av bilen og sto seg i et hjørne for å planlegge hvordan de skulle få Justin trygt til Chateau Neuf, vi prøvde å høre hvordan de skulle gjøre det, men de skrek til oss “Kom dere vekk!”.

  Vi gikk ned til en Tv2 kameramann som sa at han skulle være vakt for å se om de ikke kikket slik at vi kunne løpe ned til garasjen, og når han sa gå så løp vi. Vi møtte en del folk der nede også og der var det selvfølgelig også sikkerhetsfolk, 2 av de var faktisk britiske og sa at hvis vi ikke presset på så fikk vi se Justin. Vi hørte ikke som de sikkert visste og vi pushet på, vi ble dyttet bortover slik at andre biler kunne kjøre forbi noe som var forståelig. Vi sto der ganske lenge og ventet, før vi ble dyttet nesten helt opp til kameramannen igjen. Når vi kom opp så hadde Pro Sec folkene allerede begynt å styre folk hvor vi skulle stå slik at Justin fikk komme med bilen. Etter mange minutter så kom det 3 sotete biler kjørende og vi løp helt inntil og banket på. Justin var i den første så jeg fikk banket på vinduet, men han satt bare på mobilen, hahah.

  Alle løp etter bilene ned de lange bakkene og helt ned til T-banen igjen, det var skikkelig adrenalin kick å løpe etter, og t banen var stappet etterpå med mange beliebers uten billett, hahah. Når vi kom til Majorstuen så løp alle som gale ut av toget og bort til Chateau Neuf for å få et lite glimt av Justin. Det var høye gjerder med sort filter rundt slik at vi ikke skulle se noe. Jeg kikket litt under og før jeg vet noe så begynner alle å rive ned alle filtrene som noen apekatter, da kommer han store skumle bergenseren og tar ut ei jente og bare “Skal du rydde opp dette, skal du betale for dette og masse annet”. Vi andre gikk litt bort, men da begynte Charlotte å bli lav i blodsukker, så vi banket på inngangen for å spør om de hadde noe mat med litt sukker i, de kom ut med litt mat og senere kom Røde Kors, alt gikk veldig fint. Etterhvert så sto vi rett ved inngangen og der kom plutselig selveste Dan Kanter ut og bare chillet, dørene var selvfølgelig stengt, men bare det å se han var kjempe stort!

  Justin hadde ikke kommet enda og plutselig møtte vi på noen andre beliebers som viste oss at Justin var på en skole hvor han hadde hangman og leker med de, så gav han alle elevene + foreldrene billetter til konserten. Vi hadde selvfølgelig lyst til å se han og de sa at den nærmeste barneskolen var Uranienborg, så der dro vi, Alle sa at han var i Bærum, men det trodde ikke de siden det var så langt unna, det endte opp med at han var i Bærum og ikke der vi var. Senere gikk vi litt rundt for å se hvor alle de andre beliebersene var, og vi fant nesten alle der hvor Justin skulle kjøre inn. Jeg tenkte at vi ikke bare ville se sotede vinduer igjen, så jeg tok med Charlotte og løp helt rundt der vi var først. Det endte opp med å bli et supert valg, vi fikk se Justin med våre egne øyne da han gikk ut av bilen. Jeg var helt i sjokk og skalv med tårene som presset på. Bak oss sto VgTv som hadde live sending, hun spurte meg om å bli intervjuet og jeg som var i sjokk visste ikke hva jeg skulle gjøre. Hun spurte meg spørsmål som jeg ikke husker, jeg husker bare at når jeg skulle vise videoen til hun dama og kameraet så skalv jeg helt sinnsykt mye.

  Vi sto utenfor den samme plassen veldig lenge, Justin kom til slutt ut til de litt uklare vinduene og viste seg litt frem noe som gjorde oss helt ville. Vi brukte egentlig bare kvelden på å prøve å snike oss inn og spør alle mennesker vi så om de hadde en billett til. Når Justin viste seg til oss som var en gang i bar overkropp og en annen gang med litt mer klær på så hadde han pause fra enten meet & greet eller Senkveld, konserten han hadde var blitt utsatt også siden hele programmet ble litt forskjøvet. Etter vi hadde gått rundt i mange timer, sittet oss ned på en murstein for å lage telefonen, tatt et skjerf rundt oss som teppe, blitt syke og sånn så møtte vi noen som hadde venner som facetimet de live fra scenen. Vi sto der med inngangen som var ca 10 meter fra der hvor vi så Justin ankomme, så når vi så det live og plutselig hørte mange skrike (mange hadde gått, så det var ikke så alt for mange) så skjønte vi absolutt ingenting, vi skjønte ikke en dritt når de sa at det var Justin i hvert fall. Vi fikk vite at Justin hadde stormet av scenen i raseri og vi var ikke helt sikre på hvorfor.

  På dette tidspunktet så var alle veldig forvirret, men vi fikk endelig vite hva som hadde skjedd. Justin hadde vært i et dårlig humør så og si hele dagen og det er helt greit at han var det, det er lov å være menneskelig også en gang i blant. Vi fikk vite at Justin hadde hatt vann og “kastet” flasken ut til publikum, en av de fremste klarte å søle litt vann på scenen som Justin skulle tørke av, når han gjorde det så begynte folk å dra i han og i det han tørket vannet med. Dette hadde vært en ganske naturlig reaksjon som helt garantert jeg også hadde hatt, og jeg er sikker på at den jenta som alle vet hvem er ikke mente noe som helst vondt mot noen og trodde aldri i verden at det skulle bli slik det ble. Dette spredte seg som ild i tørt gress og bare på noen få timer så hadde hun allerede fått hat sider, drapstrusler, dritt kommentarer, noen hadde ringt henne, fått mange meldinger og alt var lagt på henne. Dette er en reaksjon som er helt feil, Justin var i dårlig humør, men han kunne reagert på en annen måte, hvis han hadde trengt det så kunne han tat 10 minutters pause eller noe for så å ha fortsatt, han hadde ikke trengt å bare forlate alle som hadde gledet seg veldig til å være på en intimkonsert.

  Det var jo nesten åpenbart at Justin ikke lenger ville være på hotellet og derfor dro sikkert rett til Gardemoen, men vi tok litt feil så vi kjørte opp til Holmenkollen for å prøve å få et glimt av han, men han hadde faktisk dratt rett til flyplassen noe som er forståelig. Noen heldige beliebers hadde vært så smarte å ventet på flyplassen der Justin endelig kom så de hang med Justin i nesten 20 minutter før han satt seg inn i flyet, for noen utrolig heldige beliebers, de fortjente det så absolutt!

  Alt i alt var min dag helt perfekt, 13 timers leting etter Justin for å få et lite glimt var verdt det. Jeg er nesten glad for at jeg ikke fikk billetter til konserten siden jeg tror jeg bare hadde vært så sinnsykt skuffet, så det var egentlig veldig greit å være utenfor. Jeg møtte mange koselige beliebers og det var en helt konge dag! Den sluttet ikke som noen hadde forventet og det ble lagt skyld på feil personer her, dette var Justin sin feil og han som taklet denne situasjonen på en uprofesjonell måte selv om han hadde en dårlig dag. For de som lurer så går det faktisk ann å være uenig i hvem som hadde skylden og fortsatt være en belieber. Jeg tror Justin har litt godt også noen ganger å bli fortalt av beliebers at han tok feil noen ganger, men at vi ikke forlater han. Alle gjør feil, men denne var håndtert på en uprofesjonell måte av Justin som stormet av scenen og mange beliebers som gav denne stakkars jenta all skylden.

  1966023-12-1446222275012-2.jpg

  1. Venter på T-banen på vei til Holmenkollen  2. I heisen på Plaza, veldig gira (her ser dere hvordan jeg dekket det til)

  1966023-12-1446222943774.jpg

  1. På vei opp til Holmenkollen hotellet  2. Når bilene kom ut (screenshot fra video)

  1966023-12-1446224071836.jpg

  1. DAN KANTER (Screen fra video, igjen)  2. Charlotte som var lav i blodsukker med Røde Kors ved siden av

  1966023-12-1446223685261.jpg

  1. JUSTIN I VINDUET (screenshot fra video)  2. En sliten, syk og superfornøyd Susanne på vei hjem etter en helt konge dag!

  Som dere kanskje skjønte så har jeg det meste på film og det er vanskelig å screene noe fra videoene, jeg tok heller ikke opp mobilen så mye for å filme, men alt ligger på nett uansett hvis dere ville sett det  ♥

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *