Happy Halloween

God ettermiddag kjære lesere!

Først og fremst, tusen takk for alle som leste innlegget mitt om opplevelsen på Bieber dramaet, betyr mye!
I dag er det faktisk halloween og jeg begynte dagen min helt perfekt jo, jeg våknet ikke før 13:00, jepp du hørte riktig 13:00!!
Så det jeg har fått gjort i dag er veldig lite, jeg har ikke fått filmet en ordentlig Youtube video enda og kan ikke det før på mandag, og jeg har ikke fått blogget ordentlig, men sånn er det noen ganger, hva skal man gjøre med det?

I dag har jeg ikke så mange andre planer enn å dra ned til min kjære Maria som jeg ikke har sett på EVIGHETER, jeg savner henne døds mye! Så det vet jeg blir kjempe koselig, kanskje noen av de andre jentene også kommer, vi får vel se. Jeg har ingen planer om å kle meg ut i dag og jeg har heller ingen planer om å knask eller knep selvom jeg har veldig lyst på godteri akkurat nå. Jaja, sånn er det vel å bli litt eldre..

1966023-11-14463065703001966023-11-1446306608168

Hva er dine planer for i kveld?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *