• Heisann! På torsdag, selveste valentinsdagen hadde Rhetorica fra UiA planlagt fagdagen 2019 som besto av mange …

  View Post
 • Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Gi meg tilbake treningsinspoen!

  Heisann!

  I dag har jeg egentlig filmet en Story time video til dere, men jeg valgte å ikke gjøre den public ettersom jeg fikk veldig dårlig samvittighet for å snakke om den personen. Så jeg holdt det jeg lovet, men jeg fikk ikke postet en ny video, det var egentlig det jeg burde ha gjort i dag…
  Uansett, jeg vet ikke om jeg er den eneste som er kommet inn i en litt sånn kose, chill høst mode nå for tiden og jeg har ikke trent på lenge.. Det kjennes på både kroppen og hele meg egentlig, jeg er ikke så energifull som jeg burde og jeg er litt mer sliten hele tiden, hahahha…

  1966023-12-14464900000131966023-12-1446489769884

  Dette er meg på begge bildene, på venstre var meg før jeg begynte å trene og det på høyre er etter jeg begynte å trene ordentlig, og ja, squats helper!

  Som dere ser så gav dette resultater på både rumpe og hele kroppen og nei, jeg ser ikke ut som noen av de bildene nå…
  Flere som tenker at det ikke er vits å trene før jul? bare min tankegang? hahha, ok…

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *