• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Gi meg tilbake treningsinspoen!

  Heisann!

  I dag har jeg egentlig filmet en Story time video til dere, men jeg valgte å ikke gjøre den public ettersom jeg fikk veldig dårlig samvittighet for å snakke om den personen. Så jeg holdt det jeg lovet, men jeg fikk ikke postet en ny video, det var egentlig det jeg burde ha gjort i dag…
  Uansett, jeg vet ikke om jeg er den eneste som er kommet inn i en litt sånn kose, chill høst mode nå for tiden og jeg har ikke trent på lenge.. Det kjennes på både kroppen og hele meg egentlig, jeg er ikke så energifull som jeg burde og jeg er litt mer sliten hele tiden, hahahha…

  1966023-12-14464900000131966023-12-1446489769884

  Dette er meg på begge bildene, på venstre var meg før jeg begynte å trene og det på høyre er etter jeg begynte å trene ordentlig, og ja, squats helper!

  Som dere ser så gav dette resultater på både rumpe og hele kroppen og nei, jeg ser ikke ut som noen av de bildene nå…
  Flere som tenker at det ikke er vits å trene før jul? bare min tankegang? hahha, ok…

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *