• Heisann! På torsdag, selveste valentinsdagen hadde Rhetorica fra UiA planlagt fagdagen 2019 som besto av mange …

  View Post
 • Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Kjære toppblogger – du skal ha creds!

  Heisann alle dere!

  Det er ingen hemmelighet at toppbloggere tjener en god del penger og noen kan si det er negativt og noen sier positivt. Jeg ser begge sider med dette, men er det noe som irriterer meg veldig så er det alt drittet de får slengt til seg. Det er ikke rart mange av toppbloggerne ikke orker å ha et kommentarfelt lenger siden mye av det som kommer inn er dritt. Det er dritt om utseende til dem, hva de tjener og at det er så urettferdig. Og jeg skal si deg dette.
  Jeg er ingen toppblogger i det hele tatt, men jeg har blogget av og på siden 2009 og det er søren meg så vanskelig å komme på et gøy innlegg hver dag, eller egentlig bare å fylle inn det tomme under overskriften. De tar bilder av seg selv eller andre ting nesten HVER DAG og det er faktisk ganske stress. Tenk deg at du kommer hjem fra en lang dag på skolen/jobb, du er sliten og føler deg dritt, du må da ta opp kameraet og pose for noen bilder eller så må du gå rundt eller tenke på hva du skal ta bilde av. Du kan heller ikke være for sen (hvert fall ikke på høst/vinteren) siden da er det mørkt ute og kvaliteten blir dårlig. Jeg sier heller ikke at alle bloggere går på skolen, men de har ofte mye de skal gjøre i løpet av en dag, og noen er til og med foreldre, DET er en stor og krevende jobb fra før.

  Når du har tatt bildene så skal det ofte redigeres med litt kontrast, exposure, temperatur og enda mer. Deretter skal du legge inn bildene, finne på en overskrift som passer til innlegget og så skal du skrive hele innlegget. Det er flere av toppbloggerne som kommer med fler enn ett innlegg om dagen, tenk det om igjen da. Jeg sier ikke at du er sliten og umotivert hver dag, men tenk det presset da. 30 000 klikker seg inn på bloggen din daglig i håp om et nytt innlegg som skal motivere, inspirere eller realisere hverdagen våres. Det skal være interessant samtidig som det skal være ekte. Etter innlegget blir du dømt ut i fra folk som misforstår hele innlegget eller folk som er sjalue, det er ikke lett. Du tar deg kanskje litt fri fra jobb og sånn når du er på ferie, på juleaften og sånn? For en blogger så er det null ferie, det er aldri en ordentlig tydelig linje mellom fritid og jobb. Det er alltid jobb, selvom det ikke er et innlegg så er det enten mail eller redigering eller så er det svar på kommentarer, avtaler, møter. Bloggere legger veldig mye tid og arbeid i bloggen sin og det blir ikke kreditert nok!

  Mitt poeng her er at det er ikke så enkelt å være en toppblogger (jeg er ikke det asså) som folk skal ha det til, det er mye arbeid som ligger bak den og det er utrolig mange som ikke forstår dette.. Noen av de jobber sikkert mer enn deg og der sitter du bak et tastatur og klager og hater på noen som har en jobb som de elsker? Pengene de tjener er mer enn velfortjent, det er så fortjent og hvis du er den som sitter å hater på en toppblogger, så slutt å klikk deg inn på bloggen da. Det er DU som gir de penger, det er du som er med på gjøre slik at de tjener disse summene, hvis du ikke har noe godt å si så drit i å si det i det hele tatt da. Så kjære toppblogger (hvis noen av dere leser dette), du skal vite at du faktisk blir satt pris på av noen her, noen ser hvor hardt dere jobber og jeg unner dere belønningen dere får for et veldig godt arbeid. Hvis mange tusen klikker seg inn på bloggen din daglig så har du definitivt gjort noe rett, så bare fortsett og vit at vi setter pris på dere og unner deg dette!

  1966023-7-14467491550431966023-7-1446749642499

  Dette er bare noen av de menneskene som virkelig fortjener en klapp og godt jobba!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *