• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Er jeg tilbake på bloggen?

  Heisann dere,

  GOD JUL! Gud å deilig det er å endelig si det, denne tiden på året er virkelig en tid jeg elsker og maten skuffer heller aldri!
  Jeg har helt ærlig nesten ikke turt å logge meg inn på bloggen fordi jeg kommer til å kommentarer at jeg ikke har blogget på lenge eller at jeg ser at det virkelig ikke skjer noen ting her inne, men hva søøøren? Jeg har ikke blogget på lenge og så i går plutselig så hadde jeg 50 lesere fra ingen plass? Hvor kom dette fra, så utrolig koselig!

  Men jeg har endelig fått veldig inspirasjon i det siste, jeg har fått motivasjon til å filme youtube videoer og jeg begynner å kjenne på motivasjonen til bloggen, og jeg elsker når jeg har det slik som dette. Livet i det siste har virkelig vært på topp, jeg har liksom ingenting å bekymre meg over, skolen går bra og livet på privaten er ikke mye å klage på, så dette er virkelig deilig! Det som jeg kjenner jeg gleder meg utrolig mye til nå er det å få juleferie og spise masse god mat og omringe meg med venner og familie. Det er det koseligste når det gjelder julen, og etter julen så er det som sikkert 99% av hele befolkningen i verden også har som et mål og det er å bli sunn og trene, og ja dere jeg har ikke trent ordentlig siden rett før sommeren, dette er ille…

  1966023-9-1449352347913.jpg

  Ignorer leppestiften på tennene mine, hehhe…. Og foresten så har jeg lagt ut min første youtube video for julen og det var en Christmas tag, så hvis dere har noen som helst tips til hva jeg kan filme mer om i julen så er det bare å komme med forslag og neste video for uken er allerede filmet og den skal bare redigeres, dette blir bra!

  Her er denne hvis dere hadde lyst til å se den. Håper dere har en flott kveld/natt videre og vi snakkes veldig snart igjen!
  – Hvis noen her vet hvorfor jeg hadde lesere i går sånn helt random så gjerne fortell, og det høres kanskje ut som jeg ikke liker det, jeg syntes det er kjempe koselig og veldig gøy!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *