• Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Happy New Year!!

  Godt nyttår folkens!
  Jeg har jo ikke vært tilstedet så mye på denne bloggen i det siste, og det er jo faktisk et av mine mål, jeg vil blogge bedre og jeg vil lage fler og gode Youtube videoer. Det blir uansett kvalitet ovenfor kvantitet. Uansett, hvordan var din feiring i går? Min var derimot overraskende bra, jeg hadde ikke noen høye forventninger, og selvom noen personer fikk i seg litt for mye så var hele kvelden alt i alt helt super! Vi hadde oversikt over hele byen og vi ringet inn året med noen smell!

  Håper du hadde en super feiring og jeg håper 2016 blir helt RÅTT!!
  Cheeeers

  dogs_2-1966023-12-1451685942577dogs_3-1966023-12-1451685978044

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *