• Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Nytt design

  bmnb-1966023-9-1455118820116.jpg

  Som dere sikkert har fått med dere så har jeg fått et helt nytt design! Jeg bestilte dette fra www.design.cecce.no som er utrolig dyktig når det kommer til design! Jeg har nå fått header og hele pakka, håper dere virkelig liker dette!
  Dette høres sikkert så dumt ut, men nytt design gjør virkelig noe med blogg motivasjonen og jeg har bestemt meg for å prøve så godt som jeg kan å oppdatere denne bloggen hver eneste dag, som jeg gjorde før når jeg bare skrev om hva som falt meg inn. Det er det jeg vil bloggen min skal handle om, mine tanker og bare ha en plass å få ut tankene mine og dele det med de som syntes det er interessant å lese.

  Hvis dere har noen som helst ønsker om hva jeg burde blogge om så er det bare å kommentere, jeg er åpen for det meste og veldig motivert!
  Ha en fortsatt fin søndagskveld alle sammen, så snakkes vi morgen!

   

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *