• Heisann! På torsdag, selveste valentinsdagen hadde Rhetorica fra UiA planlagt fagdagen 2019 som besto av mange …

  View Post
 • Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Still meg spørsmål

  bjhb-1966023-9-1455118891416.jpg

  God ettermiddag dere, hvordan går dagen så langt?
  For min del så er jeg så utrolig sliten for ingenting (tror jeg snart venter mensen), men ellers helt topp! Jeg har jo begynt som sikkert hele verden også har og begynne å trene og spise mer variert og sunt, for meg så funker(t) det helt frem til nå, jeg føler jeg ikke får noe energi ut av maten og jeg har vært skikkelig slapp på treningsfroten den siste uka. Nå skal det jo sies at jeg faktisk skal gå å trene nå snart, men kjenner jeg ikke akkurat gleder meg til det. Jeg får vel bare finne frem bilder fra kroppen jeg hadde og bare kjøre i gang, for her er det ikke snakk om null resultater!

  On another note, jeg skal snart svare på masse spørsmål og jeg lurte på om dere har noen spørsmål til meg som dere vil jeg skal svare på? Det trenger ikke bare være om meg men hva dere lurer på (unntatt leksene deres), jeg kommer til å svare på den i løpet av Februar en gang så det er bare å kjøre på!
  Tusen takk forresten for at dere har klikket dere inn her etter mitt lille “comeback”, håper jeg gjør dere fornøyd med litt mer bilder og ikke bare stemmen min på video.
  Ha en fortsatt fin mandag alle sammen!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *