• Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Milkshake & weekend trip

  img_7128-1966023-9-1455119010614.jpg

  I dag er bare en av de dagene hvor jeg slapper av og bare ligger strakt ut på sofaen.. I morgen har jeg bare to timer med skole før jeg og Maddie (Mathilde) drar videre til Haugesund hvor jeg skal møte faren hennes for første gang. Litt sykt å tenke på egentlig, meg og maddie har vært bestevenner siden 7 eller 8 og ikke før i 2vgs så skal jeg møte han, hah!
  Jeg gleder meg masse til helga og da kommer det masse gøye innlegg og videoer, kanskje jeg kan mekke sammen en liten video(vlog) for dere? Masse av bilder og et daglig innlegg skal jeg i hvert fall få til. Jeg vet jeg sa at jeg hadde kjempe mye motivasjon for tiden til blogg, men det eneste som irriterer meg er at hver gang jeg ser for meg noe i hodet om hvordan bildene eller innleggene skal bli så blir de aldri slik jeg så de for meg. Men jeg skal jobbe med det og få fikset det!

  Dagene ellers går ganske normalt, skole, spise, trene og så crave søtsaker gjennom hele skoletiden og egentlig hele dagen. Jeg har byttet om kostholdet mitt veldig siden i fjor, men fortsatt så kommer det dager hvor jeg skeier helt ut, i dag har jeg bare unnet meg en liten ufortjent milkshake, hih. Mye skolearbeid for tiden, men det må jeg jo egentlig bare forvente nå, bare å stå på det siste halvannet året og så er jeg endelig fri og ferdig!

  Håper du har en fortsatt strålende kveld!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *