Morsdag og valentines og alt annet gøy som er

Heisann!

Som dere kanskje ikke husker så er navnet mitt Susanne, årh hater når jeg ikke blogger og jeg blir så flau på en måte at jeg ikke tørr å gå inn på bloggen igjen for å skrive et nytt innlegg, flere bloggere som har det sånn?
I dag er det Valentines og morsdag, og jeg feiret den hos mormor (Mommo) hvor vi feiret hennes bursdag/valentines/morsdag alt på en gang. Jeg har ikke vært der på en del måneder så det var utrolig koselig å endelig se henne igjen!

Når det kommer til valentines så feiret jeg den med mat og hygge uten noen significant other, siden ja jeg er singel og forever alone, men no worries over here 🙂
Akkurat nå sitter jeg å blogger, men det jeg egentlig burde gjøre er å skrive ferdig en innlevering i sosiologi og holde på med et prosjekt, jeg er verdens største procrastinator og klarer virkelig ikke å gjøre det jeg skal gjøre før i siste liten…
Som dere kanskje har lagt merke til så er designet mitt også byttet, rett og slett fordi jeg ikke følte for det designet lenger enn et par timer/dager.. Kjipt å bruke penger på noe jeg ikke kommer til å bruke, men jaja, kanskje det kommer i bruk senere en gang, men det nye jeg har nå som jeg tok fra min gamle blogg og gjorde litt om på digger jeg faktisk og der skjønner jeg også litt mer av kodene hvis det er noe jeg ville ha fikset på 🙂

img_7068-1966023-7-1455481144852

Gratulerer med morsdagen mamma, du er verdens beste mamma! Love you!
Gratulerer også til alle andre mødre der ute både dyr og mennesker (hihi)

Vi snakkes!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *