• Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • 50 spørsmål og svar

  Heisann!
  Senere i kveld får jeg besøk av hele jentegjengen noe som er utrolig lenge siden, kameraet mitt er på lading og jeg tenkte at jeg kunne kicke off dagen med 50 spørsmål og svar. LET’S GO!

  1. Hvor gammel er du om 5 år? Da er jeg 22 år, på god vei til å bli 23 år.
  2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Jeg har vært på rommet mitt mesteparten av dagen(trist), så egentlig ingen, men familien går jo rundt i huset.
  3. Hvor høy er du? Jeg er 164 cm, men jeg skrev 165 cm i passet mitt (rebel).
  4. Hvilken film så du sist? Jeg så “Gutten i den stripete pysjamasen” sist helg med Maria, herregud å trist den var…
  5. Hvem ringte du sist? Jeg ringte Charlotte sist siden hun hadde ringt meg, jeg suger til å ta telefonen.
  6. Hvem ringte deg sist? Charlotte.
  7. Hva stod det på den siste sms’en du fikk? “Jaja, men tenkte mer at du må sjekke snap” fra Maria, hun gjorde meg oppmerksom på at vi ikke var bestevenner på snapchat lengre (sadface)
  8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer helt ann på hva jeg skal si, hvis det er kort så skriver jeg bare melding, men hvis det skal være en samtale så ringer jeg. Jeg er ikke særlig fan av å ringe eller å sende sms uansett, men blir nok sms hvis jeg må velge.
  9. Hva er ditt favorittsted? Det er definitivt Puka Beach på Boracay i Filippinene, jeg storkoste meg!

  boracay-1966023-12-1455986423216

  1. Hvilket sted foretrekker du minst? Det er nok flyplassen i Manila i Filippinene, jeg tror de har vært kåret til verdens verste flyplass så det sier litt om hvordan det er å vente der i flere timer.
  2. Når så du moren din sist? Jeg så mamma for noen timer siden rett før hun dro i butikken.
  3. Hvilken øyenfargen har du? Blå med litt gult helt i midten, øynene mine ser nesten ut som bølger med en liten sol i midten.
  4. Hvilken sang er din favoritt akkurat nå? Hmm, akkurat nå må det nok bli “All I Ask” av Adele eller “From The Groud Up” av Dan+Shay.
  5. Er dine foreldre gift eller skilt? De er lykkelig gift og har vært det nå i snart 18 år (i sommer), jeg er så glad og veldig heldig som har foreldre som er gift!

  maaama-1966023-12-1455987639815.jpg

  1. Når våknet du i dag? Da jeg først kikket på telefonen min så var den 10:10, men jeg lå nok der i langt over en time.. Det er vinterferie folkens!
  2. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Helt ærlig så har jeg null peiling! Jeg er en ganske spontan person og jeg er definitivt den personen som ikke har peiling på hva jeg skal studere etter vgs. Jeg vet bare at jeg er reiselysten og har lyst til å oppleve så mye som mulig av verden og hva den har å tilby. Jeg har nok en del dyr om 10 år, kanskje en mann med min side og kanskje jeg er bosatt på den andre  siden av jordkloden, hvem vet?
  3. Hva skremte deg om natten som barn? Det som skremt meg aller mest var nok monsteret under senga, hah!
  4. Hvilket siste youtubeklipp fikk deg til å le? Det var DETTE klippet av Balang som danser til “Sorry” av Justin på The Ellen Show. Hah når han forteller om at han sykler 4 ganger i uken men han legger på seg siden det gjør han sulten (relatable).
  5. Hva er din beste egenskap? Det må nok være det at jeg er veldig glad hele tiden, det er ikke ofte jeg ikke smiler. Jeg fikk til og med “Julens Smil” fra klassen til jul, positivitet og glede har jeg stor tro på, så det må vel egentlig bli det. + at jeg tar meg selv veldig lite høytidlig

  gopr0349-1966023-12-1455986848676.jpg

  1. Hva er din verste egenskap? Jeg gir ganske lett etter hvis det er snakk om diskusjoner mellom familie eller venner, altså jeg gir opp noen ganger hvis det blir snakk om en diskusjon/drama, HATER DET! Er det noe jeg brenner for og jeg syntes bør bli snakket om så holder jeg ikke kjeft og har ganske streke meninger der ja.
  2. Sover du med eller uten klær? UTEN, finnes ikke verre enn å sove med klær..
  3. Hvor mange puter har du i sengen? 2, men jeg sover bare med en av de så jeg kaster den andre ut når det er på tide å sove.
  4. Hva er det rareste du har spist? Jeg er en ganske kresen person så jeg sier heller nei før jeg prøver noe crazy, men det må kanskje bli rekechips, det spiste jeg på en kina resturant. Interessant smak må jeg si.
  5. Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har bærbar, men jeg har så utrolig lyst på en IMac, men det må jeg nok vente med…
  6. Foretrekker du sko, sokker, eller barføtt? Sokker! Er ikke særlig fan av sko, men heller ikke barføtter så sokker er perfekt!
  7. Hva hører du på akkurat nå? “Jealous” av Kehlani, digger den dama og musikken!!
  8. Hvilken iskrem er din favoritt? Jeg fikk creme brulee is fra mövenpick en sommer i St.Tropez og den er fortsatt min favoritt!

  is-1966023-12-1455987023500.jpg

  1. Hvilken dessert er din favoritt? Jeg må nok gå for en creme brulee der også, haha! Er veldig glad i is med varme bær også og egentlig alt, akkurat her så er jeg ikke så kresen.
  2. Hva er den største premien du har vunnet? Taperen Susanne vinner aldri noe, utenom når jeg melder meg på en konkuranse om å vinner 60 flasker Aleo Vera vann for gøy… Jeg liker det ikke engang

  1576935-7-1423257793636

  1. Liker du kaffe? Æsj, må jeg si noe mer?
  2. Hva drikker du helst til frokost? Vann eller juice, kommer helt på om vi har da, men favorittene er druejuice og vannmelon og druejuice fra rema1000!
  3. Hvem er din favorittlærer på vgs? Uten tvil Mette! Hun er den læreren som er utrolig dyktig i det hun gjør, hun kan være streng men samtidig veldig skjønn og du kan snakke med henne på et mer personlig nivå, hun elsker også det hun gjør og det synes veldig!
  4. Kan du spille poker? Nei, har aldri forstått meg på det spillet.
  5. Hva har du spist i dag? Jeg har spist havregrøt og that’s it! Når jeg tenker meg om så er jeg ganske sulten, må opp å få i meg noe etterpå.
  6. Nevn en historisk person som interesserer deg? Nelson Mandela interesser meg utrolig mye! Jeg kan ikke alt om han, men hver gang han blir tatt opp på skolen eller andre plasser så hører jeg godt etter!
  nelson_mandela_wallpaper_hd-1966023-12-1455987124855

  Nelson Mandela smiles during a meeting in Johannesburg in this file photo dated 2 June 2009. Mandela celebrates his 94th birthday on Wednesday. Picture: Nelson Mandela Foundation/SAPA

  1. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Det var nok NRJ, men jeg hører nesten aldri på radio ettersom jeg digger Spotify, så radioen kommer på noen ganger i bilen 😉
  2. Vil du ha barn? Ja, jeg tror det. Jeg sier ikke at jeg vil ha mine egne barn, men adopsjon er noe jeg har vært interessert i lenge og jeg tror nok jeg skal adoptere ett barn når jeg er klar i fremtiden, kanskje jeg får mitt eget barn en dag hvis jeg får muligheten. Bare tiden vil vise, jeg har egentlig ikke peiling.
  3. Kan du andre språk enn norsk? Jeg kan jo engelsk da, men det er vel ikke det mest sjokkerende ettersom alle kan det nesten og jeg lager videor på engelsk, hah! Jeg har fransk på skolen da, men kan ikke si at jeg kan så veldig mye ettersom jeg fikk en 2’er på karakterkortet mitt i 1.termin-.-
  4. Sover du på en spesiell side? Nei, her går det på sidene og magen for det meste, hva som er komfortabelt.
  5. Foretrekker du havet eller basseng? Havet definitivt! Jeg er absolutt ingen stor fan av basseng i det hele tatt, grøsser av tanken på det. hudceller, gamle plaster, blææh.

  gopr0271-1966023-12-1455987194793.jpg

  1. Hva bruker du helst penger på? Jeg vil helst bruke penger på sminke eller reise, men det går som oftest i mat.
  2. Eier du dyrebare smykker? Nei, bruker aldri smykker heller.
  3. Hva er ditt favorittprogram på tv? Hvis det er bare det som går på tven her i huset så er det vel Catfish, Grensevakten eller Vettskremte Pøbelunger, det er så utrolig gøy! Det handler om ungdom som er på helt feil spor i livet med rus, alkohol, stjeling, sinneproblemer, bråk++ og i dette programmet så besøker de fengslet og opplever gjennom en dag hvordan det er, dette er et program som skal få ungdom til å bytte livsstil, og det er overraskende mange som gjør det, veldig interessant!
  4. Hva skal du gjøre i helgen? Nå er det jo lørdag da, men jeg har tenkt å bare slappe av og ta det med ro.
  5. Kan du stå på slalåm? Ja, men jeg vil virkelig ikke påstå at jeg er en av de flinke.. Jeg kan nok telle på en hånd hvor mange ganger jeg har stått.

  img_4187-1966023-12-1455987293751.jpg

  1. Hvordan impornerer man deg? Er du en god person så jeg imponert, vær sikker på deg selv og spre positivitet! Har du en vannmelon og drue juice fra rema1000, kaker eller mango så er jeg også impornert!
  2. Hva slags ringelyd har du på mobilen? “Take You” av Justin, hahah har hatt den så lenge nå at jeg føler jeg ikke kan bytte + jeg kan alltid høre om det er min mobil som ringer 😉
  3. Fortell en ting leserne dine antagelig ikke vet om deg? Jeg vet ikke om det visste dette men jeg er livredd for sommerfugler og grøsser med tanken på dem, noen syntes de er søte, jeg liker dem ikke.
  4. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Sosiologi boka mi ved siden av senga (slapp av, jeg leser ikke i ferien)
  5. Er du sosial? Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap, men samtidig så storkoser jeg meg med andre. Jeg er ikke den sosiale fuglen som henger med alle, men når jeg først er med noen så ønsker jeg ikke å være alene. Så ja, jeg er sosial men ikke for mye hahha.

  Håper dere likte dette innlegget og at dere fikk kjenne meg litt bedre, tusen takk for responsen på gårsdagens innlegg, betyr mye!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *