• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Girlsnight

  God ettermiddag alle sammen!
  I går hadde jeg som sagt mine 7 nærmeste venner på besøk, altså gjengen min noe som var utrolig lenge siden og det var utrolig koselig å ha alle jentene samlet igjen! Jeg fikk ikke tatt like mange bilder som jeg skulle ønske, men noen ble det i hvertfall!

  Vi begynte kvelden med at jeg og noen av jentene sto på kjøkkenet å lagde burgere til alle jentene noe som var utrolig digg! Når maten var servert så gikk kameraet litt i glemmeboken, men vi satt ihvertfall å spiste og snakket rundt bordet ganske lenge før vi flyttet oss bort til sofaen. Hallelujah å deilig det var å catche opp med alle jentene igjen, bare det å sitte der med alle mine nærmeste venninner rundt meg med god musikk i bakgrunnen og en kanelbolle i hånda var utrolig, utrolig koselig!

  img_7305-1966023-12-1456071701327img_7307-1966023-12-1456071843244img_7314-1966023-12-1456072072371

  Nesten ingen bilder, men bare at jeg glemte kameraet gir jo et inntrykk på hvor koselig det var!
  Nå skal jeg videre til Sigrid for å sove over og ha Taken maraton, så snakkes vi i morgen!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *