• Heisann! På torsdag, selveste valentinsdagen hadde Rhetorica fra UiA planlagt fagdagen 2019 som besto av mange …

  View Post
 • Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Mexican all day err’ day

  img_7375-1966023-9-1456160378352img_7361-1966023-9-1456160148289img_7367-1966023-9-1456160313456

  God ettermiddag igjen dere!
  I går var jeg som sagt på overnatting hos en av mine bestevenner Sigrid noe som var utrolig koselig! Vi ble kjent når jeg byttet skole i fjor og begynte i klasse med henne og vi har vært veldig close siden da, men etter jeg byttet skole nå i høst så har vi møtt hverandre mindre og vi er begge enige om at vi må finne på noe oftere siden det er alltid like koselig hver gang!

  I går hadde vi en ganske så chill kveld, det ble taco til middag og til frokosten i dag, klager for all del ikke! Etter vi hadde blitt gode og mette så var det på tide med Taken – maraton hvor vi så 2’eren og 3’eren, de filmene skuffer meg aldri! Etterfulgt av mange timer søvn og en god frokost så dro vi en liten tur til byen før jeg måtte hjem for å spise, igjen. Nå sitter jeg her å prøver å planlegge noen av mine innlegg og har en del gode “tanker & meninger” innlegg kommende, så det er bare å holde øynene oppe for de. Om litt så stikker jeg ned til Charlotte for enda en overnatting, noe som kommer til å bli kjempe koselig!

  Det er bare å kommentere hva dere vil se videre fra meg, jeg prøver så godt jeg kan å komme med gode bilder og litt interessante innlegg hver dag, men det er jo ikke alltid jeg gjør noe spennende, så fyr på!
  Ha en fortsatt fin kveld og nyt vinterferien til de som har det!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *