Sunn, enkel og supergod vegetarsuppe!

Heisann!

Som dere vet så har jeg vært vegetarianer ganske lenge nå og begynner å komme meg mer og mer inn i veganer livsstilen, jeg kan ikke få sagt det nok, jeg elsker det! Jeg har utrolig mye overskudd når jeg spiser den “riktige” maten med masse karbohydrater, grønnsaker, frukt, bønner og linser! Selv om du kanskje ikke er vegetarianer eller veganer så anbefaler jeg deg veldig til å inkludere mer grønt og bønner/linser i maten, ikke bare er det kjempegodt men det er veldig bra for kroppen din!

Over til oppskriften jeg skal vise dere idag som er ganske enkel å lage, den er sunn og utrolig god. Det var faktisk mamma som lagde denne sist uke og jeg ble helt forelsket i den, utrolig god!

img_7925-1966023-7-1464101284150-2.jpg

  • 1 pose Toro grønnsakssuppe
  • 1 boks kindeybønner
  • 1 boks kikerter
  • 3 poteter (ca)
  • 1 håndfull makaroni + litt mer

fremgang-1966023-7-1464101603204

Kok det på middels varme til makaronien er neste ferdig så lar du den putre i ca 1 times tid på svak varme, du kan sikkert lage den litt fortere også, men jeg liker den best når den er litt tykkere og potetene er myke.

Håper du likte denne oppskriften og du kan jo egentlig putte hva du vil oppi denne + at det er selvfølgelig sunnere hvis du lager den fra bunnen av og ikke rett fra posen, men den er supergod uansett!
Hvis dere vil ha fler oppskrifter så er det bare å spør, kanskje det snart kommer noen desserter også?

Ha en fortsatt fin dag videre så skal jeg kose meg masse med skolearbeid!
Vi snakkes!

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *