• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Masse spennende på gang!

  Heisann dere!

  Nå er det ENDELIG første juni og jeg kjenner så innmari at sommeren er på vei i full fart, våknet i dag til 23 grader på gradestokken, hvor deilig er det ikke å begynne den beste måneden i året med så deilig vær og noe spennende nytt for dere!

  Siden jeg har slækket veldig på blogge-fronten den siste tiden så har jeg bestemt meg for å kjøre full gang med å blogge hver dag i Juni og da får jeg også nok litt av teknikken tilbake! Det er snart sommerferie og jeg reise til Roma den 20.juni, hvor gøy blir ikke det da?
  Så det blir masse innlegg fremover av alt mulig, jeg kan ikke love utrolig spennende innlegg hver dag siden hverdagen min er ikke den mest interessante… Men det er det jeg liker med blogg, de er alle forskjellige på en eller annen måte og jeg personlig liker å poste vanlige innlegg om hverdagen min samtidig som jeg liker å dele kreative innlegg!

  En annen ting som er nytt for meg er at både meg og mamma frem til 20.juni skal begge spise plante-basert, altså vi skal ikke spise eller drikke noe som kommer fra dyr og jeg syntes dette er utrolig gøy! Som dere vet så er jeg vegetarianer, men det er ikke her jeg stopper, det er et mellomstopp på veien til å bli veganer. Så etter disse 20 dagene så blir det nok minimalt med meieri produkter + egg på meg (det er egentlig veldig ekkelt når man tenker over det). Jeg drar også til Frankrike i juli hvor det nok blir litt meieri i kosten, men det blir ikke mye. Det å være veganer innebærer ikke bare mat og drikke delen, men også klær, tilbehør, sminke, hudpleie og ja, hele livsstilen er da en livsstil hvor ingen dyr blir ofret for min “nytelse”.

  datingssdv_2-1966023-8-1464802321268.jpg

  Jeg håper dere er klare for dette fordi jeg er (snart) i full gang med å planlegge innlegg og emner jeg vil ta opp her på bloggen! Hvis dere har tips så er det selvfølgelig å kommentere dette under. Dette blir en bra måned + at jeg blir 18, så hva kan virkelig gå galt? (hih, en del…)

  Vi snakkes da folkens!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *