• Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Happy new year everyone! I am finally back and ready to take on 2018, I have …

  View Post
 • Back in the summer of last year me and my family with another family went …

  View Post
 • For the last couple of days now I’ve been really trying to eat a …

  View Post
 • Store bukser er de beste!

  Heisann!

  Hvordan går det med dere? Hvis noen av dere lurer så går det veldig fint for meg, litt skole, litt trening + litt helg blir det for meg. Men over til denne dagen, i dag er det 3.juni og jeg har ikke noe interessant å skrive om så derfor blir det et innlegg om mine bukser (egentlig ikke).. Jeg har noen innlegg som er litt tankeinnlegg, men disse kommer nok litt senere siden jeg ikke er helt ferdige med de 🙂

  Så her alle sammen, her er dagens outfit (etter skolen) ENJOY

  img_7970-1966023-9-1464969627677img_7988-1966023-9-1464969664996

  jeg er bare så fotogen i dag, jepp elsker livet!
  hah, håper dere likte dette innlegget, jeg skjønner hvis dere ikke leser bloggen etter dette.
  Men ha fortsatt en fin dag alle sammen!!

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *