• Heisann! På torsdag, selveste valentinsdagen hadde Rhetorica fra UiA planlagt fagdagen 2019 som besto av mange …

  View Post
 • Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Gift som 18-åring?

  Dette er et sponset innlegg av Lunss

  Hvor nydelig er ikke denne kjolen?
  Jeg har på meg en brudekjole fra nettsiden Lunss (link), de tilbyr utrolig mange forskjellige type kjoler på nettsiden deres der du får mye for pengene dine.
  Jeg har som sagt på meg en av deres brudekjoler, men de tilbyr som sagt ikke bare det, de har et stort utvalg av utrolig mange forskjellige kjoler som er helt nydelige, du vil garantert finne en som passer deg midt i blinken!
  Noe som er utrolig kult med deres nettside er at hvilken som helst kjole du kjøper så kan du gi dem dine mål og så kand de skreddersy den slik at den passer deg perfekt, de har også noe helt unikt ved at hvis du ser en kjole på en film eller på et bilde så kan du sende de et bilde eller en sketch av den og så kan de kan lage den for deg, helt skreddersydd og 100% perfekt for akkurat deg!

  Nei, jeg er ikke gift for de som ikke skjønner at dette er bare en nydelig brudekjole jeg tok noen bilder i. Fortsatt singel uten hell og lykke på kjærlighetsfronten.

  dress-2dress-6dress-7dress-5dress-4dress-1

  Jeg er helt forelsket!
  Jeg gjorde en liten vri med denne kjolen ved å ta vekk stroppene som skulle være på skuldrene, jeg ble i hvert fall utrolig fornøyd med kjolen!
  Hvis du vil ha denne kjolen jeg har på meg så kan du få kjøpt den her (link), hvis dette ikke var kjolen for deg så lover jeg deg at du finner en du forelsker deg helt i! Hvis ikke kan du jo bare sende de et bilde av drømmekjolen og så kan de lage den for deg!

  – Hvilken kjole likte du best på nettsiden deres?

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *