• Heisann! På torsdag, selveste valentinsdagen hadde Rhetorica fra UiA planlagt fagdagen 2019 som besto av mange …

  View Post
 • Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • I år skal jeg klare det!

  I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor medieproduksjon. Dette har alltid vært en stor interesse, og året er satt opp med at det er to forskjellige emner hvert semester. Nå har vi allerede begynt i det andre semesteret der vi har TV-produksjon og digital formidling, to emner jeg ser veldig fram til!

  I digital formidling har vi allerede begynt på en av de to eksamenene vi skal ha, noe som er nettopp dette jeg holder på med nå, blogging. Dette er jo noe jeg har gjort av og på veldig lenge så det føltes ikke så rart å sitte seg ned for å skrive, men det ble ikke akkurat analysert av en sensor da, så er vel litt annerledes denne gangen. Jeg syntes det er litt spennende at dette er en av eksamenene, det er litt nytt, hvert fall for min del, og jeg tror jeg kommer til å lære en del av dette.

  Av de to emnene vi hadde i fjor var jeg kanskje ikke den flinkeste til å stille opp på forelesningen mandagsmorgen, men dette er noe jeg absolutt vil forandre på i år, og med den lille introduksjonen vi allerede har fått så ser jeg faktisk fram til å møte opp og lære så mye som mulig. Frammøte er noe som ble påpekt i introduksjonen til begge emnene, så dette er nødvendig for min del å mestre hvis jeg vil gjøre det så bra jeg kan på eksamenene.

  Jeg er i hvert fall veldig klar for dette nye året med to nye emnene som virker svært spennende, jeg ser fram til alt jeg kan lære og ta med meg fra timene og prosjektene vi skal gjøre!

  – Hva studerer du?

  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *