• Heisann! På torsdag, selveste valentinsdagen hadde Rhetorica fra UiA planlagt fagdagen 2019 som besto av mange …

  View Post
 • Sosiale medier er et velkjent fenomen til nå og så og si de fleste som …

  View Post
 • Hver dag slippes det 24 000 sanger på internett, det vil si at det slippes ca 8,7 millioner …

  View Post
 • Noe jeg virkelig undervurderte med å skrive blogg var det å faktisk skrive, det er jo litt …

  View Post
 • I høst begynte jeg på et nytt studie, kommunikasjon og medier med studieretning innenfor …

  View Post
 • Fagdagen 2019 – Kroppsspråk

  Heisann!

  På torsdag, selveste valentinsdagen hadde Rhetorica fra UiA planlagt fagdagen 2019 som besto av mange interessante foredrag fra ulike personer i tillegg til gratis pizza, noe som ble en stor hit hos studentene!

  Jeg var på nesten alle foredragene og jeg må også si at hersketeknikker som Heidi Helen Sveen hadde var utrolig interessant, den gjorde meg provosert når hun fortalte hvor lite som skal til for at en voldtektsmann slipper unna straff og hvordan forsvaret i retten bruker ulike hersketeknikker. Et utrolig morsomt men også hjelpsomt foredrag var misforståelser som ble holdt av Tor Åge Eikerapen.

  Jeg hadde fått i oppgave å filme litt fra Ole Gustav Gjekstad sitt foredrag om kroppsspråk, jeg skulle gjerne ønske dere kunne sett hele foredraget for dette var virkelig noe å få med seg. Noe av det han sa var at langt over halvparten av det vi sier er fysisk, altså med kroppsspråket og resten er verbalt, så dette har mye å si. Han gikk videre å fortalte om hvordan vi skal forholde oss til ulike situasjoner, når man skal framstå veldig “sterke” eller når man skal møtes på likt nivå, som dere får sett i videoen.

  Her er videoen jeg lagde fra fagdagen!

  Virket det interessant, og hvis du var tilstede, hvilket foredrag likte du best?

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *